vrijdag 27 juni 2014

Blended bloom

Goedemorgen! Twee weken geleden op de bijeenkomst van Stampin' Up! was ik een van de geluksvogels die de stempel "Blended Bloom" (blz 167 van de nieuwe catalogus, € 13,95) mee naar huis mocht nemen! Deze stond zo ongeveer bovenaan mijn Stampin' Up! verlanglijst dus je kunt je voorstellen dat ik heel erg blij was! Lijkt het jou ook leuk als demonstratrice aan de slag te gaan en deze bijeenkomsten bij te wonen, en bovendien met korting SU spulletjes te kunnen bestellen? Je kunt tot eind deze maand kun je voor € 65,- instappen! Mail me gerust als je meer wil weten op kaartentaart@gmail.com.

Voor deze kaart heb ik de bloem ingekleurd met de nieuwe alcohol-markers Blendabilities. Deze kun je per kleur aanschaffen, en je ontvangt dan 3 markers, 1 lichte, 1 donkere en 1 die er tussenin zit qua kleur. Hiermee kun je prachtige kleurverlopen maken.

Achter de bloem heb ik een rondje gestanst uit Crumb Cake cardstock, en deze bestempeld met de Hardwood stempel en Crumb Cake inkt. Daarachter Coastal Cabana Cardstock, gestempeld met de Dictionary stempel en Coastal Cabana inkt. Het tekststempeltje komt uit de nieuwe Hostess-set "Bloom with Hope". Deze is alleen te bestellen met hostess euro's of spaarpunten.

Komende dinsdag plaats ik weer een bestelling, wil je meebestellen uit de nieuwe catalogus en spaarpunten sparen dan kun je me mailen op kaartentaart@gmail.com

Ik wens je alvast een fijn weekend!

9 opmerkingen:

  1. Super mooie kaart Marit.

    Jij ook een fijn weekend!

    Groetjes uit Spijkenisse,
    Harriët

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja Marit, je was echt een geluksvogel met het winnen van deze stempel. Je kaartje is prachtig geworden!
    Gezellig weekend en groetjes,
    José

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooie bloem zeg. Prachtige kaart!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mooi gekleurd is je bloem en de kaart als geheel is prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Geweldig mooi je kaart!! dDze bloem stond ook boven aan mijn lijstje, en is inmiddels besteld...nog eventjes geduld hihi
    Maar je kaart Marit, wauw, echt súper mooi!!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Supermooi gedaan Marit die bloem is echt prachtig, mazzelaar ;)

    Fijne Zondag!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. echt gaaf dat je deze won! En de achtergrond blijft mooi met die woordenboekstempel ... zucht. Snel mijn taart bij elkaar snoepen ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik heb gemist dat je deze hebt gewonnen. Wat gaaf! Mooie bloem, ik vond het inkleuren ook heel leuk (al moet ik mijn schaduwtechniek vaker oefenen)

    BeantwoordenVerwijderen