zondag 2 mei 2010

De eerste....en tweede!

Gelijk maar een berichtje met mijn twee eerste kaarten! De eerste kaart is voor de geboorte van Nathan, lekker "hollands". Ik vind het zelf een vrolijk kaartje geworden. Gestempeld met Versamark en daarna met chalk ingekleurd, bloemetjes geponst.


Het tweede kaartje is alvast voor moederdag, helaas is het tekstje op de foto niet zo goed leesbaar, er staat "Love always". De vlinders had ik een keer uit en reclamefolder geknipt, ik vind ze erg goed bij de achtergrond passen!
Ik ben benieuwd wat jullie vinden!

1 opmerking:

  1. Hi Marit!!

    Yihoe!! Nou, ik vind hem mooi, hoor! Leuke vlinderstorm. Ben je eerste volger geworden!! Het geboortekaartje had ik natuurlijk al gezien, maar die met die vlinders is ook super! Mooie kleuren en die vlinders passen er inderdaad perfect bij zo, is mams vast heel blij mee. Super leuk dat je ook de Cuttlebug hebt en nog leuker dat je ook een blog hebt, zo kan ik mee genieten van al je nieuwe creaties! Ik kijk er naar uit! De blogwereld is super, je krijgt vaak hele lieve reacties en ik vind het geweldig om te zien wat andere mensen maken en daar krijg je vaak weer nieuwe inspiratie van. Ik hoop dat jij er net zo veel plezier aan beleeft!
    Zie je snel weer!

    Liefs, Wendy

    BeantwoordenVerwijderen