woensdag 21 juli 2010

Kaart voor Wendy

Wendy geeft een candy weg en uiteraard doe ik mee. Voor het eerst deze stempel van Hero Arts gebruikt. De pauw heb ik ingekleurd met Derwents. En een heel groot stuk gestitcht, het was een klusje maar heel leuk om te doen. Ik heb nog heel lang getwijfeld of ik nog wat bloemetjes of andere 3d dingetjes moest toevoegen, maar uiteindelijk vond ik de kaart zo het mooist. Wendy heeft de kaart inmiddels gekregen...


2 opmerkingen:

 1. Hi lieve Marit,

  Hij is helemaal perfect zo!! Hij had niets mer nodig!! Erg lief dat je zo lekker voor mij bezig bent geweest!! Ik heb erge zin om snel ook weer samen te freubelen, maar m'n collegaatje Leonie gaat na morgen op vakantie, dus weet niet zeker of m'n atv's er in zitten de komende tijd... zal ik het je wel laten weten als dat wel lukt? In elk geval kunnen we wel lekker uit kijken naar een gezellig beursdagje! Kan al bijna niet wachten! En wat een super-de-super kaart is dit!!! Nieuwe stempel? ;-)

  Liefs,
  Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hi Marit,

  Wat leuk dat we altijd andere kaarten maken, met dezelfde ingrediënten, he, dat vind ik super om te zien! En zo kom je ook weer soms op nieuwe ideeën! Die 'bloem' is inderdaad een stans, twee zelfs. een cirkel en een scalloped cirkel en die dan boven elkaar, van Nestabilities. Uiteraard te gebruiken de volgende knutselbijeenkomst! ;-) Vanavond ga ik de kaartjes voor de beurs bestellen, kan niet wachten tot het weer zo ver is...!

  Fijne dag!!!
  Liefs, Wendy

  BeantwoordenVerwijderen