maandag 18 juli 2011

Happy me!

Hoi allemaal, na een druk verhuisweekje zit ik weer eens lekker achter de computer! Bijna alle dozen zijn uitgepakt en we beginnen te wennen aan ons nieuwe stekkie! Ondertussen heb ik de eerste twee kaartjes in mijn nieuwe hobbykamer gemaakt! Voor mijn verjaardag heb ik van Wendy de Happy Trails stempelset van Papertrey Ink gekregen, en daar ben ik lekker mee aan de slag geweest...

Als basis heb ik goudkleurig papier gebruikt, hierop wit papier wat ik door de cuttlebug heb gehaald met een embossingfolder. Met distress heb ik de zonnestralen gekleurd. De vogeltjes goud gestempeld en met embossingpoeder bewerkt, de tekst ook in goud gestempeld. Het hartje is een stempel uit een set van Eline Pellinkhof, deze heb ik ook met goud gestempeld.

De kaart heb ik naar mijn ouders gestuurd, zij zijn vandaag 43 jaar getrouwd!

6 opmerkingen:

  1. Wat heb je dit prachtige gedaan!! Supermooi! Heel mooi met de gouden acceanten.
    Je ouders zijn er vast heel erg blij mee.

    Groetjes Greet

    BeantwoordenVerwijderen
  2. HEEL, heel mooi!! Wat een chique uitstraling heeft je kaart, je ouders zullen er helemaal blij mee zijn. Gefeliciteerd trouwens!
    En veel geluk in je nieuwe huis!

    Groetjes, Marjan

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wauw!!! Prachtig, zeg!! Dat werkt zo echt geweldig met die embossing folder, prachtige zonnestralen, echt een plaatje zo! Mooie kleuren, heel stijlvol ook met het goud!! Gefeliciteerd met en voor je ouders. Twee kaartjes al! Ik ben benieuwd naar de andere ook. Vandaag heb ik een heerlijk dagje vrij, onverwacht kon ik m'n overuurtjes opnemen en ik ga zo even lekker naar de Ikea shoppen! ;-) Toch weer eens die bakjes zoeken, hi hi. Tot morgen!
    Liefs, Wendy

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een juweeltje. De achtergrond is echt super; mooi met die subtiele kleuren distress ink. En een rpachtige combi met de goud-ge-em-bos-te :) vogels. Je ouders zullen er helemaal wég van zijn.
    Gefeliciteerd met jullie nieuwe huis!
    Groetjes,
    Stella

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Die stralen zien er mooi uit zeg! Jij ook gefeliciteerd met dit heugelijke feit!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hallo Marit,
    Nog gefeliciteerd met je ouders! Koester en geniet van elk moment met ze.
    Dit kaartje straalt helemaal, prachtig effect!!!
    Groetjes van Judith

    BeantwoordenVerwijderen