maandag 24 oktober 2011

Kant voor de challenge

Bianca heeft weer een leuke challenge bedacht: gebruik voor het maken van de kaart een voorwerp/materiaal dat je in huis hebt om een ándere reden dan voor kaarten maken.

Laatst gebeurde er bij ons thuis een ongelukje: mijn zoontje wilde me een enthousiaste knuffel geven en daarbij scheurde het kanten randje van mijn jurk....niet meer te redden, dus dat heb ik afgeknipt. Toen ik het in mijn handen had, dacht ik: daar kan ik wat mee!Ik heb het gebruikt voor de achtergrond van deze kaart. Kant op een stuk wit papier gelegd en daar met glimmermist overheen gespoten. Eroverheen gegaan met distress inkt op de blender tool. De bloemenstempel van Hero Arts heb ik er overheen gestempeld, en deze met het waterpenseel en verschillende kleurtjes distress inkt gekleurd. De tekst (van Different Colours) er als laatste bijgestempeld. Voila!


En deze maand ben ik zowaar op tijd om mee te doen, wow!

13 opmerkingen:

 1. Leuk verhaal en een goed idee! De uitvoering is super geworden!
  Groetjes Jolanda.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, wat een prachtig geheel! Heel erg mooi gemaakt.
  Groetjes, Marijke en Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een prachtig kaartje Marit! Waar het ongelukje al niet goed voor is geweest!! Groetjes, Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Marit, complimenten!!! Heel gaaf gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuk idee! Mooi en subtiel is je kaartje!

  Groetjes, Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 6. voila, en zo eenvoudig kan het zijn ! het is een superkaart geworden ! mooi
  grtjs, martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind h'm helemaal super!!! Wat heb je dat mooi gedaan!!
  Groetjes Cornelie

  BeantwoordenVerwijderen
 8. En zo heeft je zoontje je indirect geholpen bij het maken van deze leuke kaart! Bedank hem maar, want ik vind hem errug mooi geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ohh ik vind hem echt super mooi geworden! En wat een leuk idee om het kant van je je jurk te gebruiken, geeft echt een mooi effect. Succes met de challenge!!

  Groetjes,
  Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat ontzettend jammer van je jurk, maar ... wat een geweldig leuke achtergrond heb je gemaakt! En zo mooi aangevuld met de bloemenstempels die zo geweldig zijn ingekleurd! Echt een heel mooie vrolijke kaart, nét zo vrolijk als die grote knuffel van je zoontje;) super dat de challenge je geïnspireerd heeft tot het maken van deze kaart! Echt iets om vaker te doen voor achtergrondjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hey Marit!

  Wauw!! Dit vind ik echt een van de mooisten die je ooit gemaakt hebt!! De achtergrond, de inventiviteit (is dat een woord ;-) bij het maken van die achtergrond, de kleuren, de stempel, de leuke tekst!!!!! Wauw!!!! Wat een beauty!!!!
  Hi hi, las net je berichtje over mijn vorige kaart. Helaas weeeeer niet gewonnen bij MIM, maar heb net is de nieuwe kaart alweer geplaatst, gisteravond gemaakt, hi hi. Nieuwe ronde, nieuwe kansen!!

  Lieve groetjes, Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 12. geweldig, jammer van de jruk, amar je ehbt wel een prachtige stencil nu ☺

  BeantwoordenVerwijderen