dinsdag 6 december 2011

From our home....

Sinterklaas is nu echt het land uit, en om alvast in de kerstsfeer te komen vond ik het tijd voor een kerstkaart. Met deze kaart deed ik mee aan de challenge van Bianca van november. De challenge was:

maak een kaart waarbij de kleuren paars en/of rood overheersen mét één of meer zilverkleurige accenten. De zilverkleurige accenten kun je aanbrengen d.m.v. zilverkleurig embossingpoeder, zilverkleurige paperclips, zilverkleurige brads, zilverkleurige strass-steentjes, zilverkleurig papier etc.Voor mijn inzending heb ik een achtergrond gemaakt met een stempel van Impression Obsession, deze met zilver embossingpoeder "bestempeld". Met distress inkt en perfect pearls mist ben ik eroverheen gegaan. Het engeltje heb ik gemaakt met een stans en stempel die ik van Wendy mocht lenen, evenals de tekst, allemaal van Papertrey Ink (bedankt lieve Wendy!). De randjes nog een beetje bewerkt met inkt.

Hoe is het bij jullie met de kerstkaarten? Al een voorraadje gemaakt?

12 opmerkingen:

 1. Wat mooi, Marit! Ik vind paars wel een leuke kleur voor kerst. Wil al jaren paarse kerstballen voor in huis, maar kan de juiste kleur niet vinden...

  Leuk, dat je weer mee doet aan Bianca's challenge. Mij lukt het maar niet...
  Fijne dag,
  groetjes, Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi dat paars met zilver Marit en ook je tekststempel vind ik super!
  Ik ben al een aardig eindje op weg met de kerstkaarten maar moet er nog wel een paar hoor.

  Lieve groetjes,
  Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. mooie kaart, het senitment vind ik helemaal toppie
  grtjs, martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Is het heel erg als ik zeg dat ik dit jaar geen kerstkaarten maak? Nou ja, bijna niet. Een enkele kaart glipt er af en toe door mijn handen, voor hele bijzondere mensen :) Deze kaart is ook weer mooi! Mooie serie hè van PTI?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hij is geweldig, Marit! En toch een kerstkaart! ;-D Ik vind je zilveren achtergrond echt helemaal super!! Graag gedaan, hoor, het uitlenen van m'n stempels! Als je er zulke beauties mee maakt, dan is het genoegen geheel aan mijn kant!!! Tot zaterdag!
  Liefs, Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 6. mooie kaart, met dat paars met zilver Marit en ook je tekststempel vind ik super!

  groetjes Manuela

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wow, wat een schitterende achtergrond heb je gemaakt zeg! Hele mooie kerstkaart met de engel. Lief van Wendy om je wat dingen te lenen. En om met PTI spullen te werken is geen straf!
  Bij mij schieten de kerstkaarten bepaald niet op helaas.
  Groetjes, Jose

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik had hem al gezien bij Bianca en vond hem daar zo mooi, hier dus nog meer ☺ Prachtig. En bedankt voor je lief kommentaar. groetjes van Janine

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Prachtige achtergrond! Ziet er sjiek uit! Heerlijk om dingen van elkaar te lenen, tof!
  Komt je bloemen kaart van Hero Arts ook nog?
  Groetjes Cornelie

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik heb even goed zitten kijken hoor, die achtergrond is zo mooi!! Prachtige kaart, Marit! Inderdaad chique! Leuk dat jullie elkaar kunnen helpen met spulletjes, mijn enige scrapvriendin woont te ver bij mij vandaan, maar we maken op verzoek wel stansjes voor elkaar.
  Ik ben klaar met de kerstlijst, gelukkig wel...

  Groetjes, Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een mooie achtergrond op deze kaart! Mijn kerstkaarten zijn nog lang niet klaar.... Kom er bijna niet aan toe :-(

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat heb je mooie kaarten op je blog! Ben volger geworden, leuk!
  Gr-x-jes Mariken.

  BeantwoordenVerwijderen