zaterdag 5 mei 2012

Nieuwe challenge bij Mi Cas Su Cas!

Goedemorgen! Vandaag begint de nieuwe challenge bij het Mi Cas Su Cas blog! We hebben deze ronde gekozen voor een makkelijk en heel breed thema, je kunt er werkelijk alle kanten mee op.
De lente moet nu echt van de grond, daarom deze maand: "Natuur".

Ik heb gekozen om het thema te combineren met een niet zo voor de hand liggend kaartje...Een geboortekaartje voor Roos! Ik heb hiervoor letterstempels van Lawn Fawn gebruikt, en deze met rode inkt gestempeld. Rood glitterembossingpoeder erover en verhit met de heat gun. Gekleurd met 3 verschillende kleuren copics, voor een mooi "ombre"effect. De roosjesstempel is van Wplus 9 stamps, deze heb ik met roze embossingpoeder bewerkt en verhit. Roze cardstock eronder en voila!

Ik hoop dat jullie creativiteit ook begint te borrelen bij dit thema! Link je creatie voor 23:59 op zaterdag 26 mei op het blog! Ik ben benieuwd naar jouw creatie!6 opmerkingen:

 1. oh ik dacht dat is mooi bedacht, de naam van de bloem zo neer te zetten met 2 mooie rozen, maar het is een geboortekaartje! Nóg leuker!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooi gedaan Marit!! Hoe mooi simpel kan zijn! Super!
  Groetjes, Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hihi, wat gaaf! Ik zag hem al op het MCSC-blog staan, en ik dacht al, daar zal vast een verhaal achter zitten. En inderdaad, wat gaaf, een geboortekaartje! Lijkt wel of je invloed hebt gehad op ofwel de naam van de baby, óf op het onderwerp van de challenge bij MCSC... Verdacht hoor ;-p hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie kaart!! Leuk bedacht voor dit thema.

  Fijn weekend verder!

  Groetjes Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat superorigineel!! Heel erg mooie en strakke uitwerking van de chalelnge, Marit!

  Groetjes, Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooooi! En leuk ook met het thema natuur, een Roos is natuurlijk supernatuurlijk! Prachtige kaart, Marit!
  Liefs, Wen

  BeantwoordenVerwijderen