dinsdag 3 juli 2012

Inspiratie...

Goedemorgen! Het gaat een stuk beter met mijn moeder en ze mag hopelijk vrijdag naar huis! En daar kijkt ze erg naar uit....

Ondertussen had ik afgelopen zaterdag een vrijgezellenfeestje, en de opdracht was daarvoor een potje mee te nemen als cadeau voor de aanstaande bruid. Ze moest raden welk potje van wie afkomstig was. Ik laat zo mijn potje zien, maar eerst de kaart die ik erbij stopte. Helemaal geinspireerd door deze prachtige kaart van Kristina Werner.....

Achtergrond gemaakt met distress inkt, cirkel gesneden met spellbinders. De klavertjes 4 met een stans van Memory Box gemaakt en ook gekleurd met distress inkt. de tekststempel is van Different Colours.

En dan het potje:


Een koekjespot! Gevuld met koekjes die iets over onze vriendschap vertellen. Een theepotje, een klavertje 4, een mannetje, een vlinder en een wereldbolletje:


En dat wereldbolletje zet ik even in de spotlight, want die heeft mijn man gedecoreerd...je kunt zien dat hij goed is in Draw some (spelletje op de Ipad).

Nu ga ik een blogrondje maken! Fijne dinsdag!

14 opmerkingen:

  1. Wat een leuk idee! Heel mooi gemaakt, zowel de kaart als de koekjes pot, Jammie!
    Groetjes Ellie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een orgineel idee. Ik vind je uitwerking van de kaart en koekjes erg goed gelukt! Is het geraden dat het potje van jou was? Vast wel!
    groetjes Mariëtte

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooi kaartje, vrolijke achtergrond met al die kleurtjes! Heel origineel zo'n potje als cadeautje en jouw koekjes zien er alvast heel lekker uit!
    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Whaaaw, die kaart is echt prachtig!!
    En wat een leuk idee, die gevulde pot! Super!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. wat heerlijk creatief ben je bezig geweest.
    een mooie kaart, vrolijke kleuren...knap gemaakt en mooi gelift.
    en wat een leuk idee met die koekjes-pot, mooi en toepasselijk/persoonlijk gedecoreerd. je man is er ook goed in, net echt hé, de wereld zo op het koekje.
    succes.
    groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik heb het berichtje over je moeder gemist. Kan me voorstellen dat je hoofd dan niet staat naar freubelen. Hoop ook voor jullie dat ze vrijdag weer lekker thuis is.
    Je kaart vind ik super. Heel creatief zeg. De pot met koekjes vind ik onwijs. Jeetje wat zien ze er gaaf uit. Je man kan er ook wat van zeg!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Een heerlijke vrolijke achtergrond. Super kaart. Ben blij te lezen dat je moeder snel weer naar huis mag!! Groetjes van Janine

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat fijn dat het beter gaat met je moeder! Hopen dat ze eenmaal thuis in haar eigen omgeving snel weer opknapt! Wat een leuke kaart, ik vind de kleuren op jouw kaart eerlijk gezegd veel mooier dan op de kaart van Kristina... Hihi groetjes joyce

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Fijn dat het weer beter gaat met je moeder!
    Je cadeau, in combinatie met het kaartje, vind ik helemaal goed! Erg leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Dit is goed nieuws Marit! Prachtig kaartje en een heel leuk cadeautje!
    Liefs
    Christine

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat fijn dat het weer wat beter gaat met je moeder, Marit! En wat een leuk idee om allemaal een potje te geven! Die wereldbol is natuurlijk helemaal geweldig! Net als je kaart, lekkere frisse felle kleuren! Fijne dag, groetjes van Bianca

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Fijn voor je moeder! Razend knap van je man, en geweldig leuke creaties van jou!!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ik zag de kaart ook bij Kristina en ook hier ben ik verbaasd van het resultaat met de Distress inkten. Ze komen er zo mooi uit! Echt een kaart om trots op te zijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Oh, wauw, wat geweldig is deze, Marit!! Ik vind die van jou nog mooier, eigenlijk, hi hi. De kleuren zijn echt knallend zo, geweldig!!! Mooi gedaan! En je potje is ook erg leuk, mooie koekjes, zonde om op te eten!!
    Liefs, Wen

    BeantwoordenVerwijderen