maandag 17 september 2012

Afgekeurd...

Goedemorgen! Nog een krappe twee weekjes en dan loopt de bingochallenge af op het Mi Cas es su Cas challenge blog, heb je al meegedaan? Ik heb vandaag een kaartje te showen wat niet aan de bingoregels voldoet:


Ik heb gekozen voor het rijtje embossen/blauw/bloemen. De bloemen heb ik gestempeld en met embossingpoeder verhit....maarrrrr de tekst thanks heb ik in het zwart gestempeld. Oeps, dat mag dus niet. Het is een leuke uitdaging dus, die bingo!


Hi there! In only two weeks the bingochallenge on the Mi Cas es su Cas-blog ends, did you join us already? Today I have a card to show that I made for the challenge, but I did not follow the rules so it was rejected. I chose Embossing/flowers/blue. I heat embossed the stamped blue flowers, but then I added a black stamped sentiment. It had to be blue for the challenge! Such a nice challenge!

13 opmerkingen:

 1. Geen Bingo maar wel een erg mooie kaart!
  Leuk gedaan!
  Groetjes Ellie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dan maar geen bingo, je kaartje is prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat is dat toch moeilijk die bingokaart.Ik vind je kaart prachtig! groetjes Mariëtte

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Streeeeeng zeg! Ik vind je kaart ook erg mooi geworden. Is dus wel een challenge waar je je koppie bij moet houden!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Had je die tekst nu in het blauw gestempeld... ;-) Wel een hele mooie!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jammer van het zwart maar de kaart blijft mooi en je hebt nog een krappe twee weken.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wow ondanks het zwart , toch een erg mooie kaart! Grappige challenge!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het lijkt minder ingewikkeld dan het is. Ik vind je kaart wel heel mooi! Prachtig effect de stempel. Hoe heb je dat zo voor elkaar gekregen?

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Prachtige bloemenkaart, heel mooi van kleur!!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Jammer van de bingo, maar verder is het heel mooi! Dit kaartje vraagt toch wel om een zwarte tekst, vind je niet? Als je blauw had gebruikt, was het minder sprekend geweest. Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hi Marit!
  Errug mooie kaart is het geworden!! Snap niet helemaal waarom hij afgekeurd is, je mag waarschijnlijk dan geen enkele andere kleur gebruiken?.. Nou ja, in elk geval vind ik het een beauty!!!! Blij dat je hem toch op je blog geplaatst hebt!!!
  Liefs, Wen

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Haha wat herkenbaar dat had ik ook de tekst in het zwart gestempeld. Maar als je de tekst met embossing poeder had gedaan dan was ie wel goed gekeurd. Tja een uitdaging die een uitdaging is haha. Maar je kaart is super mooi en dat nemen ze je niet meer af.

  BeantwoordenVerwijderen