woensdag 14 november 2012

Blooming!

Hoi! Wat vliegen de weken toch voorbij, en ik kom er maar niet aan toe om  berichtjes op mijn blog te zetten! Dat terwijl ik nog zoveel kaartjes heb om te laten zien.... Misschien moet ik iets minder tijd op Pinterest doorbrengen, wat is dat verslavend zeg! Pinnen jullie ook al?

Dit kaartje maakte ik een tijd terug, nadat ik op het blog van Bennarda prachtige kaarten had voorbij zien komen met deze klaproos-stempelset van Stampinback. Ik heb de stempels aangeschaft (alsof ik nog niet genoeg stempels had ;-)) en er gelijk wat kaartjes mee gemaakt.

Ik heb eerst een achtergrond gemaakt met een acrylblok en verschillende kleurtjes distress inkt. Toen de klaproos erop gestempeld, het steeltje direct op de kaart ingekleurd, de bloem op aquarelpapier gestempeld en gekleurd met Twinkling H2O's en uitgeknipt. Deze op de kaart geplakt en met een gouden gelpen nog wat accentjes gegeven in het hart van de roos. De tekst (van deasy designs) vond ik er mooi bij passen.

Zo, straks m'n kleine boef ophalen en dan gaan we samen een carrot cake bakken, die vinden we hier allemaal heerlijk! Heb jij nog leuke plannen vanmiddag?

15 opmerkingen:

  1. Een prachtige kaart, zo een mooie kleuren en zo stijlvol!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooie kaart! Ik vind de achtergrond ook prachtig, mooie kleuren!
    Groetjes Ellie

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een prachtige bloem en wat heb je een mooie kaart gemaakt! jazeker heb ik Pinterest al ontdekt, erge leuke inspiratiebron, maar pin veel minder, want dat is idd zonde van je tijd!! Kan je heel veel mooie dingen maken!
    Vanmiddag hangt af wat Tim doet. Komt hij thuis, vermaak ik me thuis, blijft hij bij een vriendje ga ik met sinterklaas aan de slag!
    Fijne middag!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. een prachtige kaart, leuke stempel inderdaad. dat klinkt goed die wortelcake! ik ga even de stad in, ik heb zaterdag een feestje en wil wat nieuws,haha

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Mooie kaart, prachtig hoe de kleuren op de achtergrond in elkaar vloeien!
    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Geweldig mooie stempel én kaartje! Je koos mooie warme kleuren!
    Ik geniet vanmiddag van 'zomaar' een vrije (mid-)dag!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik weet dat je keurig hebt beschreven hoe je deze kaart hebt gemaakt maar ik zou dit niet kunnen maken. Jij gelukkig wel want het is een beauty om te zien. Je hebt een goed gevoel voor kleuren. Wat is dit een juweeltje!
    Wat Pinterest betreft; ja ik pin mij he-le-maal het schompes haha. Naast kaarten maken vind ik quilten, allerlei leuke naaiprojecten met mooie lapjes en koken en taarten bakken leuk. Ja ik kom tijd te kort naast een baan en leren...
    Groetjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ja heel herkenbaar hoor, ik kom ook tijd tekort om en te bloggen en te knutselen..haha.
    Ach ja, dan maar even wat minder toch?
    Je kaart is prachtig, heel mooi deze kleuren bij elkaar.

    Liefs,
    Wendy

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Gaaf! Wat een ontzettend mooie achtergrond en die bloem die knalt er helemaal uit zo!! En, nee hoor, we hebben nooit genoeg stempels, hi hi, net ook weer m'n verlanglijstje voor Pti afgerond! :-D
    Liefs, Wen

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Waaw, weer zo'n mooie. En ja, dat gevoel ken ik nu. Ik krijg ook geen kaartje meer op mijn blog. Hadden we toch tijd.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat een mooie warme kleuren! En die H2O's zijn echt veel dieper van kleur dan de waterverf met glitter die ik gisteren geprobeerd heb. Dus ... ;) Práchtige kaart en wat een gave achtergrond heb je gemaakt met die vele kleuren distressinkt!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat een schitterende kaart is dit geworden, echt super en een warme kleuren ook.
    groetjes Bennarda (Ballie)

    BeantwoordenVerwijderen