zondag 23 december 2012

Bijna kerst!

Het is bijna kerst, kijk jij daar ook zo naar uit? Ik heb net een kerststol gebakken en vanavond ga ik vast jus maken want wij gaan dit jaar voor kalkoen! Voor het eerst, dus wel een beetje spannend.... Morgen ga ik ook de hele dag bakken: hartige hapjes, een cranberry-cheesecake en ik maak ook nog stoofpeertjes. Heerlijk zo'n dag in de keuken. Ik ben benieuwd wat jij gaat bakken/eten met kerst!

Maar, nu over naar nog een kerstkaart, deze is clean & simple!


Ik heb een rondje gestanst en de negatieve die-cut (zo heet dat toch?) gebruikt als mal. Met distress inkt bewerkt, het vogeltje met goud gestempeld en geembosst. Toen met een stemkel en een kleur distress inkt nog het achtergrondje gestempeld. De tekst ook goud gestempeld en geembosst, en het vogeltje wat glitter op de vleugel gegeven.

Ik wens je een fijne dag!

13 opmerkingen:

 1. En in het echt is-ie nog veel mooier! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha, deze hangt mooi bij mij aan de slinger en ik vind hem GE-WEL-DIG!
  Nogmaals bedankt!
  Groetjes Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh, nee, zoek de verschillen, hij is toch net even wat anders maar zeker even mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Waanzinnig kaartje. En die ik gekregen had was ook echt helemaal waanzinnig mooi. Waaw. Ik ben nog steeds niet klaar met kerstkaarten maken en versturen. Oeioeioei. O en bakken dat is niet mijn hobby. O jawel wacht. 2de kerstdag gaan we frieten en orrelhapjes bakken, maar dan in de friteuse hahaha. 1ste kerstdag mag schoonmoeder koken, lekker konijnebouten, hmmmmm. Smakelijk alvast!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wow...wat mooi in die kleuren. en geweldig met dat vogeltje in het goud.
  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke kaart! Zo'n simpel uitgangspunt, het negatief van een uitgesneden rondje gebruiken, maar het effect, vooral met deze mooie kleuren, is super! Vooral met die gouden accenten. Ik heb zelf wel zilveren embossingpoeder, maar geen gouden. toch eens overwegen, staat erg chique, maar vooral met dit roze erg hip!
  Bakze! Ik vind het wel leuk, zo in de keuken, maar niet te lang. Ik mag 2e kerstdag het voorgerecht en tussengerecht verzorgen. Dat vind ik super, maar ben blij dat ik voor de rest alleen maar aan hoe te schuiven! Veel plezier en fijne dagen,
  groetjes Joyce

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De kleuren zijn prachtig! Weer zo'n mooie kaart! Veel succes en plezier in de keuken! Kan me voorstellen dat je ernaar uitkijkt als je het leuk vind om te doen en ik heb er alle vertrouwen in dat het vast heerlijk zal gaan smaken allemaal! Wij gaan wel een beetje kokkerellen maar niet zo uitgebreid, ietsje uitgebreider dan anders zeg maar. Heel fijne dag(en)!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het is een supermooie kaart die lekker staat te pronken in mijn kaartenrekje.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw, prachtig, zeg!! En je zegt dat je geen kerstkaarten kunt maken? Ik heb toch al wel een paar pareltjes voorbij zien komen, hoor, Marit! En deze vind ik super!!
  Liefs, Wen

  BeantwoordenVerwijderen