zondag 6 januari 2013

Paper Smooches sparks challenge!

Goedemiddag! Van de week had ik een kaartje gemaakt om mee te doen aan de nieuwe Paper Smooches Sparks challenge...maar doordat de accu van onze camera het begaf heb ik pas nu een foto kunnen maken. Gelukkig nog wel op tijd om mee te doen met de challenge!


De challenge is "Anything goes"! Ik heb de Paper Smooches bloemen gestempeld met verschillende kleuren shadow inks van Hero Arts. Doordat deze inkten niet dekkend zijn krijg je een "overlappend" effect, wat ik zelf erg mooi vind. Ik heb de kaart afgemaakt met een tekststempel en wat steentjes in de hartjes van de blauwe bloemetjes.

Ik wens je een fijne zondag verder, en tot gauw!

10 opmerkingen:

  1. Wow die is mooi prachtig met die kleuren zo!
    Groetjes Jolanda.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. this is very pretty! love the great colors! thanks SO much for playing along with the SPARKS challenge! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heel mooi die verschillende lagen op elkaar, ook de tekststempel van PS is prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Prachtige kaart, mooie kleuren en wat een leuke tekst stempel!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Mooi stempelwerk in toffe kleurtjes!
    Liefs
    Christine

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wauw!! Deze komt weer hoog binnen in de top 10, hoor!! Geweldig gemaakt, zeg, mooie kleuren en super hoe ze elkaar zo overlappen. Ik heb ook zin in morgen! Misschien kunnen we de Stampin' Up challenge van Miranda doen? Of de regenboog challenge van Papertrey? Gezellig, tot morgen!
    Liefs, Wen

    BeantwoordenVerwijderen
  7. WOOOOOOWZA! I love your choice of colors (I neeeed to get those inks! BEAUTIFUL!)!!! LOVE this card! THANKS so much for joining in the fun and playing along with us over at the Paper Smooches SPARKS Anything Goes challenge!!! Can’t wait to see what you create for this week’s challenge– Vintage:)

    BeantwoordenVerwijderen