vrijdag 1 maart 2013

Cirkelkaart

Goedemorgen! Heeft bij jou het zonnetje gistermiddag ook zo lekker geschenen? Ik ben erg grieperig, maar gistermiddag wel even naar buiten geweest om van de zon te genieten, heerlijk!

Vorige week vrijdag gaf ik mijn eerste Stampin' Up workshop, en dit was een van de kaartjes die we maakten:


Papier van de Sycamore street-reeks (een van de cadeaus uit de Sale-a-bration folder), de grote vlinder is een stempel uit de set "Papillon Potpourri", geponst met de grote vlinderpons, de kleine vlinder komt uit de "Bloomin Marvelous" stempelset (ook een cadeau uit de Sale-a-bration folder) en is geponst met de kleine vlinderpons. Het tekststempeltje is uit de "Itty Bitty Banners" set (drie keer raden..jaja, ook deze kun je uitkiezen bij een besteding van € 60,-) en gestanst met de bijpassende stansjes. De tekst heb ik met een Stampin' Up! markers ingekleurd en gestempeld. Het randje wat normaal om de stempel zit heb ik  niet meegekleurd, dat gaat erg handig met de markers!


Hierboven zie je het workshop resultaat: 6 verschillende kaartjes (klik op de foto om te vergroten).

Vind je het leuk ook een keer een workshop te volgen? Ik heb een tabblad Agenda aangemaakt en daarin twee workshops toegevoegd, klik hier!

5 opmerkingen:

 1. Leuke kaartje, Marit! ook de andere kaartjes zijn goed geslaagd.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk om die cirkel in diverse vlakken te verdelen. Mooi effect!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vond het een leuk idee de cirkel zo te verdelen en ga ik zeker onthouden!
  Rob is ook al ziek. Beterschap voor jou!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een gaaf papier! Zo vrolijk! Het kaartje is eenvoudig, maar door het papier heeft het helemaal niet meer nodig! Top!

  Liefs Sanne

  BeantwoordenVerwijderen