maandag 16 september 2013

Happy together

Goedemorgen! Weer een nieuwe week voor de boeg...en die begin ik met een blogberichtje. Het leek me leuk om de workshopprojectjes te laten zien van de workshop die ik afgelopen zaterdag gaf. De dames hebben twee kaarten gemaakt. We begonnen met deze vrolijke visjeskaart:

De visjesstempel (Fishin Around, 131118 € 10,95), gestempeld met Stazon inkt, hebben we ingekleurd met de Stampin' Up! markers en de blender pen. In het schatkistje hebben we glitters gelijmd, en daarna een treat cup (doorzichtig cupje met plakrand, zo leuk!) eroverheen geplakt. Zo krijg je een soort schuddebol-effect.

Cardstock door de chevron embossing folder gehaald en er een rondje uit geponst met de 1-3/4 cirkel pons. Zo past de treat cup er precies doorheen! Het cardstock (naturals white) met wat spetters uit de stempelset "Gorgeous Grunge" versierd. Het tekstje met de markers direct op de stempel gekleurd, waardoor we een "Multi-coloured sentiment" krijgen, dat qua kleur precies past bij de visjes en het water.

De komende week laat ik jullie het andere kaartje zien, heel anders qua stijl!

Heb je ook zin in zo'n gezellige en veelzijdige workshop? Bij jou thuis, of bij mij in Leusden? De kosten hiervoor zijn € 5,-. Mail me voor meer informatie (kaartentaart@gmail.com), ik vertel je er graag meer over!

Ik sluit af met een reminder: morgen, dinsdag 17 september, plaats ik een bestelling. Wil je meebestellen? Mail me je bestelling dan uiterlijk morgenochtend 09.00 uur door op kaartentaart@gmail.com

10 opmerkingen: