dinsdag 1 oktober 2013

De eerste!

Het mag in de krant: ik heb m'n eerste kerstkaart af! Dat is me nog nooit gebeurd, zo vroeg.... Maar sinds ik de "Festive Flurry"stempels van Stampin' Up! in huis heb blijven de ideetjes voor kaarten maar komen.


Ik heb gebruik gemaakt van de inktkleuren "Soft Sky" en "Smoky Slate". En van zilver embossingpoeder, dat geeft toch wat extra's aan de kaart vind ik!

Ben jij al begonnen aan kerstkaarten? Heb je nog Stampin' Up! spulletjes nodig? Komende zaterdag plaats ik weer een bestelling. Met een leuke actie! Bestel je voor € 50,- of meer, dan mag je de stempelset “Merry Little Christmas” (hieronder afgebeeld) in de clearversie voor € 7,50 meebestellen ipv € 13,95.


Als je mee wilt bestellen kun je je bestelling uiterlijk vrijdavond 4 oktober voor 00.00 uur aan me mailen: kaartentaart@gmail.com


14 opmerkingen:

 1. wat een prachtig kerstkaartje. Ik moet mijn stempels nog ophalen bij de demo, want die zaten in de nalevering. Moet ik maar eens vlug gaan doen, want ze zijn wel gaaf. Groetjes Helen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een mooie kaart, goed begin en eh, dank je wel ik ga smullen, wat een prachtig boekwerk en wat een lieve kaart met mooie kleuren. Snel een afspraak maken:-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. mooie kaart!! nee...ik ben nog niet begonnen met kerstkaarten.
  veel succes met de volgende!!
  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha, leuk hoor! Ik had me voorgenomen geen kaarten meer te maken voor de Kerst, maar heb er ook al een hoop af. Succes met de rest. Deze kaart belooft veel goeds.

  Liefs Sanne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hele leuke kerstkaart en ik moet bekennen ik ben nog niet begonnen met de kerstkaarten meestal wordt dat een haast klusje maar toch altijd op tijd klaar.
  Groetjes Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke kaart!Tenminste niet zo traditioneel.Mooie kleurencombi.

  Groetjes,
  Harriët

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke kerstkaart, Marit, gave stempel!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hij mooi geworden, Marit! En in het echt waarschijnlijk nog mooier, met het glanzende zilver! Leuke vorm sneeuwvlok is het! Erg leuk gedaan zo, hou ook erg van deze kleuren! Super!
  Liefs, Wen

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Lieve Marit,
  Ik vind je kaartje super mooi! Prachtig in het zilver!
  Veel plezier vandaag, ik hoop dat je nog samen met iemand creatief bezig kunt zijn! Zooooo jammer dat ik ik niet kan...
  Lieve groet, Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Inspirerend! Prachtige kaart en wat een geweldige stempel hè!?

  BeantwoordenVerwijderen