zaterdag 1 februari 2014

Crazy for CAS #37 Inspiratiefoto

Goedemorgen! Welkom in februari! Heerlijk dat het weekend is, voor mij even lekker bijkomen van een volle week. Vandaag start weer een nieuwe challenge op het Crazy for CAS blog! We hebben een mooie inspiratiefoto voor je:


Je mag je laten inspireren door de kleuren, de afbeelding of door allebei! Ik koos voor de kleuren en maakte deze kaart:


Met de stempelset "Petal Parade" (die je als kado kunt kiezen als je voor € 60,- aan Stampin' Up! producten bestelt) stempelde ik bloemen en chevrons. Ik gebruikte de kleuren Real Red, Blushing Bride, Smoky Slate en Crum Cake. De tekst komt uit de set "My Friend" en de banners aan de zijkant stempelde ik, ze komen uit de set "Banner Blast" en ik ponste ze met de bijpassende pons (ook deze twee artikelen kun je als kado kiezen trouwens ;-)). Het cardstock dat ik als basis voor de kaart gebruikte, heb ik met de nieuwe embossingfolder "Scallops" geembossed.

Ik ben benieuwd of de inspiratiefoto jou ook op een idee brengt voor een mooie creatie! Je hebt t/m vrijdag 14 februari de tijd om jouw creatie te linken op het Crazy for CAS blog!

Fijn weekend!

13 opmerkingen:

  1. Een prachtkaart weer Marit!
    Geniet van je weekend.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Prachtige kleurencombi, en wat een geweldige kaart maakte jij ervan!
    Ik vind Petal Parade ook geweldig.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een prachtig kaartje! De kleuren combineren prachtig en de rand vind ik erg leuk gevonden! De fishtails maken het helemaal af ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een prachtige kaart, Marit! Mooie kleurencombi.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een supermooie kleureninspiratie, maar jouw kaar is werkelijk prachtig!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een beauty is dit weer geworden! Die stempels zijn echt geweldig leuk, zeg, en jij bent een topper met een mooi geheel ermee maken. Zo mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Mooi, mooi CAS en helemaal in evenwicht!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Die stempelset moet ik hebben:). En die banners vins ik zo schattig. Wat een prachtige uitwerking van de challenge. Wow!
    Groetjes,
    Stella

    BeantwoordenVerwijderen
  9. vind ik zo schattig! Ja als het al iets later is wordt mijn typen rap minder :)

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Super mooie kleurcombinatie. Mijn woonkamer is met als basis rit en grijs. En sinds kort heb ik het blauw vervangen door roze, dus deze kleurencombinatie is helemaal super!
    Groetjes,
    José

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ik bedoelde natuurlijk wit en grijs! Hahaha

    BeantwoordenVerwijderen