woensdag 29 oktober 2014

Brussel

*Vanavond doe ik een Stampin' Up! bestelling! Wil je meebestellen mail me dan voor 18.00 uur op kaartentaart@gmail.com!*

Ik had nog beloofd wat foto's van Brussel te delen. Het waren geweldige dagen vol inspiratie, gezelligheid en enthousiasme. Kortom, je had er bij moeten zijn!

Zo was er een hal vol inspiratie waarvan dit me het meest is bijgebleven, de geweldige kersttafel in Stampin' Up! stijl:


We hadden de Awards Night, waar veel demonstrators in het zonnetje werden gezet vanwege bijzondere prestaties, en hoera, ik mocht drie keer een wandelingetje op het podium maken vanwege mijn omzet, leadership en recruiting:


Dat had ik niet gemogen zonder de steun van alle lieve klanten en de dames die bij mij zijn ingestapt als demo uiteraard: dank jullie wel!

Na de award uitreikingen was er een groot feest, hier zie je de prachtig aangeklede zaal voor het feest begon, alles tot in de puntjes verzorgd:


Op het feest gingen Mandy, Marielle en ik op de foto, en we genoten van het toetjesbuffet...mmmm:


We hebben het heerlijk gehad, we zijn vreselijk verwend door Stampin' Up! en wat is Brussel een prachtige stad! Volgend jaar vindt de conventie daar weer plaats, ben jij er dan ook bij?

5 opmerkingen:

 1. Leuk om zo de impressie te lezen en te zien. De foto met jullie drieën vind ik erg leuk!!
  Groetjes Nicolet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. 3x in het zonnetje gezet en dik verdiend! Wat leuk om foto's te zien. Fijn dat je zo hebt genoten!
  Liefs,
  Stella

  BeantwoordenVerwijderen
 3. En wat was je mooooi op Awards Night. Goed gedaan! Ga zo door. Trots op je.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat ontzettend leuk om dit verslag met foto's te zien! Ziet er inderdaad gaaf uit de tafel ... maar jij ziet er ook prachtig uit in je jurk! En drie keer het podium op, welverdiend! Van harte!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je hebt het verdiend, Marit! Jij bent voor mij de leukste SU demonstratrice. Altijd enthousiast zonder 'verkoop praatjes'. Dank je wel!
  Je zag er mooi uit in je jurk. Maar dat is niet zo verbazingwekkend. Tenslotte ben je een mooie vrouw - van buiten én van binnen!!!
  Veel liefs,
  Judith

  BeantwoordenVerwijderen