zondag 19 april 2015

Ze zijn er nog....

Goedemorgen! Ben je ook zo van het weekend aan het genieten? Hier deed het zonnetje gisteren erg haar best, ik hoop vandaag weer!

Van de week versierde ik een notitieboekje voor een verjaardag. Ik gebruikte daarvoor de Pleasant Poppies stempel van Stampin' Up!, echt wel een favoriet van mij! Ik hoop dat deze stempelset meegaat naar de nieuwe catalogus, maar dat weten we komende dinsdag. Dan komen namelijk de retired lijsten uit, waarin je alle producten vindt die uit het assortiment gaan.

Uiteraard plaats ik die lijsten dinsdagochtend op mijn blog, dinsdagavond 21 april doe ik een bestelling, en mocht je producten van deze lijst willen bestellen dan adviseer ik je dat dinsdag echt te doen, want het is zonde als je ernaast grijpt! Uit ervaring weet ik dat het heel hard kan gaan en OP is echt OP!!! Je kunt je bestelling mailen naar kaartentaart@gmail.com.

Ik heb een achtergrond op aquarelpapier gemaakt met brusho en een stencil. Vervolgens de poppies gestempeld en met embossingpoeder verhit, dit vind ik bij inkleuren altijd makkelijk omdat je dit het buiten de lijntjes gaan voorkomt. Ik heb de bloemen gekleurd met acrylverf en mijn waterpenseel. Voor de steeltjes gebruikte ik een Stampin' Up! marker. Toen de bloemen droog waren heb ik met gouden Encore inkt de tekst op de achtergrond gestempeld met de prachtige, retired En Francais stempel. De randjes nog wat extra beinkt met de gouden inkt en toen het geheel op het notitieblokje geplakt.

Bij de bestelling van dinsdag kun je trouwens ook gebruik maken van de weekaanbiedingen, en dat zijn er nogal wat, je kunt ze beter bekijken via deze link
4 opmerkingen:

 1. O wat is dit mooi geworden!! Super kadootje om te krijgen, en die "poppies" blijven heel mooi.
  groetjes Mandy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, die poppies zijn echt zo leuk!
  En weer een prachtig geheel zo. Helemaal jouw ding. Toch leuk om zo een gepimpt notitieboekje te ontvangen, origineel ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooi gedaan! Het lijkt wel kant en klaar dsp-papier, zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen