donderdag 20 augustus 2015

Dahlia

Goedemorgen! Bij mijn ouders in de tuin staan prachtige Dahlia's. Supermooie bloemen vind ik het, met al die verschillende felle kleurtjes. Ik was dan ook gelijk enthousiast toen ik in de nieuwe SU catalogus een grote Dahlia stempel ontdekte:

Voor de verjaardag van een lieve blogvriendin besloot ik deze stempel te gebruiken op een kaart. Ik pakte een paar kleurtjes markers en kleurde direct op de stempel. Even natsprayen met wat water en afdrukken op aquarelpapier geeft een prachtig effect:

Ik combineerde de dahlia met wat designpapier, een tekststempel uit de Watercolor Wishes kit, een mooi bloemetje van de In Color blossoms en lint (Dotted Lace trim, een nieuwe favoriet!).

Wil je deze prachtige stempel graag bestellen? Morgenavond (vrijdag 21 augustus) plaats ik weer een Stampin' Up! bestelling, om mee te bestellen kun je me mailen op kaartentaart@gmail.com.

4 opmerkingen:

 1. Mooi effect! Vooral ook door de twee kleuren die je hebt gebruikt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooi je kaart . Die techniek ga ik ook eens doen , lijkt me leuk !
  Liefs * Sarah *

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja en in het echt is deze beauty nóg mooier :). Prachtig Marit! Ik vind deze techniek zó mooi; de afdruk krijgt iets subtiels en met deze warme kleuren is die ook heel sprekend,. Een pláátje!
  Fijne dag; liefs!
  Stella

  BeantwoordenVerwijderen