donderdag 31 december 2015

Bloghop Team Utopia

Goedemorgen! Op de laatste dag van het jaar doe ik mee aan de bloghop van Team Utopia! 22 dames uit ons team gaan je vandaag, de laatste dag van dit jaar, verrassen met creaties gemaakt met de nieuwe producten van Stampin' Up!Ik heb een kaart gemaakt met de nieuwe stempelsets Picture Perfect en Timeless Textures:


De kolibri komt uit de set "Picture Perfect" en stempel je in stapjes. Hij bestaat uit 4 stempels, die je in verschillende kleuren over elkaar heen stempelt. De tekststempel komt  ook uit deze set. Alle andere stempeltjes komen uit de stempelset "Timeless Textures" en wow, als echte stempelliefhebber vind ik dit een must have!

Volgende week dinsdag vind je op mijn blogs links naar de nieuwe catalogus en de Sale-A-Bration folder. Uiteraard kan ik je deze folders ook op papier toezenden. Stuur me daarvoor even een mailtje op kaartentaart@gmail.com!

Je kunt nu verder hoppen naar Margot Zwegers
Of een blogje terug, naar Gerreke Hut


18 opmerkingen:

 1. Fijne uiteinde en een goed nieuw jaar toegewenst!!!
  mooi die kolibrie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een prachtige kaart heb je gemaakt en idd de timeless Textures is een basis set die waarschijnlijk onmisbaar wordt voor de meeste stempelaars. Ik wens jou een hele fijne jaarwisseling en een SUper creatief 2016.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die kolibri is echt heel mooi!! Heel benieuwd wat er in de catalogus staat. Alle sneak-peeks zien er geweldig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Marit,

  dit wordt ook mijn must have, heb Miranda er ook al mee zien spelen! Mag ik je vragen welke kleuren inkt je gebruikt hebt? Nog een fijne jaarwisseling, grts Carol

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh, jouw bird! Wat een beauty Marit!!! Dit beloofd een hele dure bloghop te gaan worden ;)
  Fijne jaarwisseling, en een gezond, creatief 2016!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Marit jij weet altijd weer met perfect en o zo mooi stempelwerk te komen. Wat is die kolibri gaaf! Ik wens jou ook heel veel goeds voor een mooi en creatief 2016!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooie stempelwerk heb je gemaakt Marit, en wat een mooie kleuren bij elkaar, die vogel vliegt bijna weg. Fijne jaarwisseling en mooi creatief 2016 gewenst. Groetjes, Ingrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw wat een gave kaart!!! De kolibrie is super; maar even noteren op mijn lijst:) Timeless textures is idd geweldig om mee te spelen.
  Ik wens je een heel goed, gezond en creatief 2016!!!

  Groetjes, Henriette.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat mooi! Die kolibrie is niet gemakkelijk om meteen goed te stempelen, maar jij hebt het meteen onder de knie zie ik wel. Geweldig! Fijne jaarwisseling en alle goeds voor 2016!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat mooi gedaan!! Mooie kleuren! Ik moet nog even goed oefenen met deze stempel :)
  Groetjes, Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een mooie kaart zeg. Ik wens je een SU-per 2016.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Heel mooi Marit, weer eentje die op mijn wensen lijst gaat komen....
  alle goeds voor 2016

  BeantwoordenVerwijderen