dinsdag 29 maart 2016

Oeps....een poncho, ijs en verdwijnende kleuren!

Hoi! En oeps, wat is het ontzettend lang geleden dat ik geblogd heb... Met een heleboel redenen, vakantie, griep en een longonsteking, een jarige job. In de tussentijd ben ik gelukkig wel creatief bezig geweest en hoop ik het bloggen weer te kunnen gaan oppakken! Ik begin met een zoet kaartje en een laaaang blogbericht!


Een kaartje dat ik maakte voor een heel lieve vriendin. Zij is heel erg creatief en kan super breien en haken. Laat ik daar nou net niet goed in zijn! Dus toen zij aanbood om een mooie omslagdoek voor mij te haken zei ik geen nee! Vorige week kreeg ik 'm, met een verrassing erbij, want ze had voor ons kleine meisje van dezelfde wol een poncho gemaakt, kijk eens hoe schattig:


Ik stond met tranen in mijn ogen, dat kun je je vast voorstellen! Dit kaartje ging naar haar op de post:


Ik gebruikte de superleuke stempelset "Honeycomb Happiness", waar dit leuke ijsje in zit (en een kuikentje, en een ballon, en leuke tekstjes ;-)). Deze is alleen tot het eind van deze maand als kadootje te kiezen bij een bestelling van € 60,-.



Wil je nog wat bestellen, dan kun je dat aan mij doorgeven op kaartentaart@gmail.com, ik bestel woensdagavond! Als je bestelling voor 19.30 uur bij mij binnen is bestel ik voor jou mee! Denk ook even aan de In Color kleuren 2014-2016, want die verdwijnen binnenkort uit het assortiment! En dan is het op=op, de ervaring leert dat je er beter vroeg bij kunt zijn als je daar nog iets van wil hebben. In het onderstaand overzicht kun je zien om welke producten het gaat. Heb je daar al ink refills en cardstock van op voorraad? De refills kun je trouwens ook gebruiken om de markers bij te vullen!



6 opmerkingen:

 1. Hé heerlijk zo;n omslagdoek en wat is de poncho voor Niene schattig! En een superlief kaartje! Mooi stempelen is jou wel toevertrouwd:) Weet je ook al iets van de kleuren die gaan komen? Ik hoop op limegroen :)
  XX

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een lief zoet kaartje!
  fijne avond,
  Ilse

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een heel mooi kaartje. En dat snap ik dat je blij was met de mini poncho!
  Samen gezellig in het warm met jullie omslagdoek! Liefs Sarah

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zag dit kaartje 'live',heel erg mooi!!
  Die poncho! Te cute!
  Groetjes!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi kaartje, Marith. En wat leuk: allebei dezelfde omslagdoek! Als het wat warmer wordt kunnen jullie samen lekker op stap in jullie poncho's

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat ontzettend lief van je vriendin! En wat zal het jullie vbeiden goed staan! Leuk ook om zo van elkaars talenten gebruik te kunnen maken! Jij van haar haakwerk en zij van jouw kaarten. Je kaartje is inderdaad lekker zoet, maar dat past natuurlijk prima bij zo'n ijsje! Vorige week ontving ik post van jou, heel lief! Nog heel erg bedankt. Nog geen tijd gehad om er iets mee te doen, maar dat komt goed!

  BeantwoordenVerwijderen