Ook Demonstratrice worden?

Lijkt het jou ook leuk om Stampin' Up! demonstratrice te worden? Ik vertel je graag wat het inhoudt en wat de voordelen zijn.

Ten eerste is daar je starterspakket. Je kiest voor € 175,- producten uit en betaalt € 129,-. NU TIJDELIJK VOOR € 220,- TIJDENS DE SALE-A-BRATION! Ook krijg je een set (8 stuks) catalogussen, bestelformulieren en extra documentatie (waaronder een DVD) over Demonstrator zijn.


Met je starterspakket kun je aan de slag. Workshops geven, als je dat wil. Niets hoeft, alles mag. De enige voorwaarde is dat je per kwartaal een omzet van € 300,- haalt. Haal je dat niet, dan heb je een maand extra uitloop. Heb je de omzet dan niet gehaald, dan stopt je demonstratorschap.

En dan de voordelen! Als demonstratrice krijg je:
  • 20% korting op alle artikelen
  • Provisie afhankelijk van hoeveel je verkoopt
  • Als eerste sneak peeks van nieuwe producten, als eerste de nieuwe catalogus en ook de gelegenheid hieruit te bestellen.
  • Twee keer per jaar een bijeenkomst, georganiseerd door Stampin’ Up!, waar je andere demonstratrices ontmoet, nieuwe producten te zien krijgt en er workshops worden gegeven waardoor je een heleboel ideetjes opdoet!


Uiteraard help ik je met het opzetten van jouw "winkeltje". En je komt in het gezelligste team van Nederland terecht: "Team Utopia". Inmiddels zijn we al met een flinke club en hebben we een gezellige Facebookpagina, en veel contact met elkaar via Whats App. En twee keer per jaar een teammeeting, waar we ideetjes uitwisselen en uiteraard creatief aan de slag gaan!

Lijkt het je wel wat? Via deze link kun je je aanmelden en je startpakket bestellen!


Je kunt me ook altijd mailen als je met vragen zit: kaartentaart@gmail.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten