zaterdag 2 oktober 2010

Sending love your way!

Het was even een weekje stil op mijn blog.....we zijn er heerlijk tussenuit geweest, naar Portugal. Het was er heerlijk, elke dag 30 graden! Het was dus flink omschakelen toen we gisteren weer in Nederland waren. Maar er zitten ook weer positieve kanten aan dit weer, lekker binnen een beetje freubelen bijvoorbeeld!

Dit kaartje had ik vlak voor onze vakantie al gemaakt, helaas is het labeltje met de tekst erop niet duidelijk op de foto, er zit namelijk ook nog een gestempeld randje op. Het papier dat ik gebruikt heb is van Prima Marketing, Fairy Flora (ja alweer hihi!). De grote achtergrondstempel is van Hero Arts, Starburst Lace, de tekst van Unity.

Fijn weekend iedereen!

6 opmerkingen:

 1. Ooh heerlijk op vakantie geweest!! Genieten!!
  Mooi kaartje!
  Groetjes Jolanda.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hi Marit!

  Wat fijn dat jullie het ook naar de zin gehad hebben en super weer!! Wij ook, iets minder heet, maar dat was ook wel heerlijk, hoor! Nog wat bijzonders gedaan? Mooie kaart deze! Super papier!!! Ben benieuwd wat je met het regenwer hebt gemaakt! Fijne zondag alvast, de mannen gaan weer eens proberen te tennissen, ben heel benieuwd!

  Liefs,
  Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn dat je een lekkere vakantie hebt gehad. Wel heerlijk zeg met dat mooie weer daar.
  Je kaart is weer heel erg mooi.
  Groetjes Greet

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Marit!

  Wat leuk dat jullie zo'n fijne vakantie hebben gehad! Heerlijk hoor, lekker een zonvakantie. Ik vind je kaart heel mooi en super romantisch.
  Kom je even op mijn blog kijken? Er staat wat voor je klaar.

  lieve groetjes,
  Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi marit,
  Heb iets voor jou op mijn blog staan!
  Kom je het halen?
  Groetjes Jolanda.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Erg mooi! En wat een geweldige achtergrondstempel...daar moet ik zeker even naar op zoek...oef...mijn verlanglijstje lijkt wel altijd te blijven groeien hahaha...
  xxDebbie

  BeantwoordenVerwijderen