donderdag 11 november 2010

Happy bird-day!

Voor de verjaardag van Pim, de vriend van Wendy, heb ik een kaartje gemaakt. Ik vind groen een erg mooie kleur, en ook goed passen bij een mannenkaart. Het achtergrondpapier wat ik gebruikt heb is van Prima Marketing en Unity (ruitjes). De swirlstempel is ook van Unity, net als het stempeltje van de vogel in het rondje. Deze vogelstempel heb ik op verschillende papiertjes van Basic Grey gestempeld, ze uitgeknipt en op elkaar geplakt. Nog een tekstje van CC Design, randjes van het papier met groene inkt bewerkt en het vogeltje een oogje gegeven met een zwarte pen. Klaar was de kaart! Op de fotoe valt het vogeltje helaas een beetje weg...

De storm is hier inmiddels losgebarsten, het regent ook flink, ik hoop dat het tegen de avond droog wordt want vanavond mag mijn zoontje voor het eerst met zijn (zelfgemaakte) lampion langs de deuren in onze straat, om Sint Maarten te vieren. We hebben flink geoefend met de Sint Maarten liedjes!

En morgen ga ik naar de Kreadoe, ik heb er ontzettend veel zin in! Ik heb in ieder geval een heattool en wat distress inktjes op mijn verlanglijstje staan, en kom vast ook veel te veel andere leuke dingen tegen. Gaan jullie ook naar de Kreadoe?

8 opmerkingen:

 1. Ik heb hem vergroot en dat zie het vogeltje wel, hoor. Ik vind het een erg mooie kaart, met die swirls, deze kleuren en het superleuke vogeltje!

  Hier is het droog, hopelijk kan je zoontje vanavond zijn ronde maken. Jij veel plezier morgen!!

  Groetjes, Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha Marit,
  Leuke mannenkaart!
  Het weer is hier ook vreselijk! Echt sneu de kinderen van mijn klas hadden vandaag ook zo'n zin om te gaan! hoop voor ze dat ze toch nog even hebben kunnen lopen! Dat gaan we morgen weer horen. Veel plezier op de kreadoe ik ga zaterdag en heb er ook echt zin in.
  Groetjes Jolanda.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hi Marit,

  In het echt was de vogel helemaal super, erg mooie kaart! Ik vind dat groen erg mooi! Hopelijk ben je niet te vroeg langs de deuren gegaan vandaag, want inmiddels is het wel droog, maar was eerder echt bar en boos... ik hoop dat hij er toch van genoten heeft! Een heattool, ja, die kan ik echt aanbevelen, ik gebruik hem erg vaak en werkt denk ik een stuk beter dan een broodrooster, hi hi! Zie je morgen!

  Liefs, Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo Marit,
  Mooie kaart, heeft iets chique's!

  Onze kinderen hebben ook St. Maarten gelopen, de jongste maar heel even. Hij vond het te koud, nat en het waaide veel te hard. Onze middelste is met een hoop snoep thuis gekomen. Hij heeft het gezellig gehad met zijn vriendjes (wel was hij nat en koud)

  Veel plezier morgen (ben een beetje jaloers, zou ook graag willen gaan...) Je doet vast een hoop inspiratie op (-:

  Groetjes, Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een lief kaartje Marit!
  Helaas geen Kreadoe voor mij ivm met tekort aan centjes, maar ik ga hard sparen voor n volgende keer ;-)

  Dank nog voor je tips vr de taartendecoratie, ik ga zeker fftjes een kijkje nemen op de site!
  xxDebbie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hele mooie kaart zeg! Heel gaaf gedaan met die swirls. Helaas heb ik dit jaar geen tijd om naar de Kreadoe te gaan. Heb je het leuk gehad vandaag? Je wordt er altijd zo lekker hebberig van he.
  Fijn weekend!

  Groetjes,
  Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Een mooie kaart Marit. Heel erg mooi van kleur en leuk met de gestempelde swirls.
  Groetjes Greet

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wow! So nice card)) Nice colours! )) Love the pastel)

  BeantwoordenVerwijderen