dinsdag 23 november 2010

Waar het mee begon...

Hallo allemaal! Eindelijk heb ik een kaartje gemaakt met deze prachtige boomstempel van Hero Arts. Dit was de stempel waarmee het kaartenmaken als hobby voor mij begon! Dat is inmiddels al 8 maanden geleden.....en nu maak ik er voor het eerst een kaartje mee. De foto is niet heel duidelijk, maar ik heb de boom gestempeld en toe met glitter-embossingpoeder geembosst. Achtergrondje gemaakt met Distress inkt en de boom gekleurd met copics, allemaal in pasteltinten. Ik vond dat de kaart niet meer nodig had dan een klein tekstje....

Waarmee begon bij jullie het kaartenmaken? Ik ben benieuwd!

Fijne week verder...ben benieuwd of het echt gaat sneeuwen!

11 opmerkingen:

 1. Grappig heel herkenbaar is dat iets kopen en het een lange tijd laten liggen voor het in gebrui word genomen, natuurlijk niet met alles!
  Maar inderdaad het is een schitterende stempel.

  lieve groet, durvina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hi Marit,

  Je weet het natuurlijk wel, maar... de Cuttlebug, na ons dagje shoppen in Den Bosch! Ha ha, en daarna met jou naar Zeist en toen ging het van kwaad tot erger, hi hi!! Ik vind je kaart helemaal geweldig, hij is helemaal super af zo en prachtig!! Deze stempel blijft zeker ook een van mijn favorieten. Super mooi gemaakt.

  Liefs, Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Marit,
  Deze stempel is leuk! En je kaartje zo lief, zo zacht, echt mooi!

  Mijn kaartjes-maak-hobby is ... jaren geleden begonnen, met een schut-kaart voor een jarige buurjongen. Inmiddels is hij al puber en mijn hobby uitgegroeid tot een heuse bezigheid (-:

  Groetjes, Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De kaart is mooi mooi geworden Marit!
  Ik ben een jaar of 15 geleden met kaarten maken ,maar pas sinds een paar jaar stempelkaarten.En sinds ik de stempels heb ontdekt ben ik een echte stamp-a-holic geworden !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een lief kaartje heb je gemaakt!
  Waar ik mee begonnen ben? Ik denk, het is al veel jaren geleden, met plaatjes en stof op styropor, maar toen ook al gestempeld!
  Toen maakte ik af en toe een kaart en deed ook nog andere dingen, nu maak ik veel meer kaarten en is het een drukke bezigheid maar wel suerleuk.

  Groetjes Greet

  BeantwoordenVerwijderen
 6. O ik vind deze kaart zo mooi, wat een geweldige stempel! Bij mij heeft het virus al jaren geleden toegeslagen. Ik heb, diep in de vorige eeuw, een 3D periode gehad. Daarna een tijdje niks, te druk met kids, werk, opleiding. Toen ik in een wat rustiger vaarwater kwam, stuitte ik op allerlei inspirerende blogs en ben ik gaan stempelen, Distress ink gaan gebruiken en werd het écht mijn hobby. Eén van de mensen die mij inspireerde was Eline en wat sprong ik een gat in de lucht toen juist zij me vroeg voor haar team! Nu kan ik het kaarten maken, creatief bezig zijn en bloggen niet meer wegdenken uit mijn leven:)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtig Marit met deze stempel en de pastelkleurtjes!!

  Kaarten... vroeg vond ik het maar niks... tot ik op andere blogs toch wel erg leuke kaarten zag en voorzichtig aan ben ik toen ook mee begonnen. Ik ben het steeds leuker gaan vinden en maakt ze nu zelfs liever dan layouts. Nou is dat ook wel een beetje omdat ik niet veel scraponderwerpen heb. Mijn kids zijn al groot en hebben niet zo veel behoefte om steeds op de foto te gaan, net als mijn man. En verder... bloemetjes en vakanties enz. scrappen heb ik allemaal al gedaan.
  Maar als ik eenmaal een kleinkindje heb, ja dan... :)

  Groetjes, Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een super mooie kaart. Lieve kleurtjes en idd heeft het kaartje niet veel meer nodig.
  Groetjes, Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Super leuke boom!
  Vertel een andere keer als ik meer tijd heb hoe het ooit begonnen is!
  Groetjes Jolanda.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Een hele mooie kaart Marit! Mooie zachte kleuren heb je gebruikt!

  Groetjes,
  Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hallo Marit,

  Wat een prachtig kaartje, erg mooi!
  Bij mij begon het kaarten maken op de personeelsdag van 2009. Een (inmiddels ex)collega gaf een workshop scrappen en sindsdien ben ik verslaafd!

  grtz.Colien
  http://scrapspulvancolien.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen