woensdag 12 januari 2011

Labeltje van ....

Ik ben weer eens bezig geweest met fimo-klei! Blijft ontzettend leuk om te doen zeg! Deze keer heb ik labeltjes gemaakt, waaronder deze voor ons nichtje. Ze is 7 jaar geworden, en ik heb een stempelsetje van Djeco voor haar gekocht, heb me ingehouden want ik vond hem ook erg leuk voor mezelf ;-). Leuk papiertje erom en lintje met het labeltje:


Voor mijn schoonzusje heb ik nog even twee kaarsen versierd, heerlijk zo'n snel en uniek kadootje. En weer eens wat anders dan een bosje bloemen!



Dat was weer even mijn creatieve bijdrage voor vandaag, ik hoop dat ik vanavond nog wat me-time heb om een kaartje af te maken. Iedereen een fijne woensdag!

6 opmerkingen:

  1. Leuke ster heb je gemaakt!
    Groetjes Jolanda.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. die kaarsen vind ik ontzettend leuk!
    ben vooral bezig meet kaartjes zelf maar wil af en toe wel eens wat anders, die kaarsen lijkt me erg leuk.... met wat doe je dat?

    groetjes Paulien

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hi Marit!

    Wauw! Dat labeltje ziet er echt heel leuk uit, ik denk dat die bij Sterre ook wel een mooi plekje gaat krijgen en wie weet hebben we straks nog een stempel-verslaafde, hi hi! En die kaarsen! Wauw! Die zijn echt weer prachtig, zeg! Geweldige bloemen! Zijn die van clear stamps of van clings? Ik vind ze echt heel mooi gelukt! Fijne avond!

    Liefs, Wendy

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik vind je kaarsen geweldig mooi hoor!!
    Hoe heb je dat gedaan? Ik heb totaal geen idee hoe ik hieraan zou moeten beginnen.
    Groetjes Deborah

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Je pakje en de kaarsen zien er weer prachtig uit Marit! Super gedaan.

    Groetjes Greet

    BeantwoordenVerwijderen