donderdag 31 maart 2011

Celebrate your day!

Tijd voor een vrolijke kaart! Wie weet helpt het om dat lekkere zonnetje terug te toveren, het is hier de hele dag al grauw en grijs. Daar komt ie:

Voor deze kaart heb ik een tekststempel van Papertrey Ink gebruikt, van de set Signature Greetings. Papertrey Ink heeft geweldige stempels, zeer goede kwaliteit. Het is jammer dat ze niet in Nederland verkocht worden! Het papier op de kaart is van My Minds Eye, Stella and Rose. Ik heb een hart uitgestanst met de cuttlebug, hieromheen en aan de rand van het papier een stikselrandje getekend.

Resultaat is deze strakke, vrolijke kaart!

9 opmerkingen:

  1. Oh, dat is echt wel vrolijk!!
    Heel leuk papier he?!
    Groetjes Deborah

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi! dat papier en het gestanste hart maken de hele kaart en geven het een mooi design. Mooi tekst erbij en klaar! Een mooie kaart hoeft niet altijd veel tijd te kosten!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wauw simpel maar mooi door zijn eenvoud!
    groetjes Jolanda.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Het is echt een mooie vrolijke kaart geworden. Het papier is ook prachtig en wat een gave tekststempel heb je gebruikt.

    Liefs,
    Wendy

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hi Marit

    Wauw, ik vind hem prachtig! Wat een heerlijk vrolijk papier, dat verdrijft de grijze wolken gelijk! ;-) Het weekend ziet er inderdaad gelukkig goed uit! Fijn, want we zijn dit weekend in Landal met m'n ouders! Ik heb er zin in en hopelijk gaan we een boel leuks doen! Jullie nog leuke plannen? Fijn weekend in elk geval!

    Liefs, Wendy

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hallo Marit, een lekkere zonnige kaart het geeft je gelijk het zomerse gevoel, weg met de winter en lekker lente weer dat gevoel geeft jou kaart. ben gelijk volger geworden en kom geregeld even bij je langs.
    Groetjes Scrapfanaat Peter.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. O heerlijk zomers en zo vrolijk en toch strak: heel mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Lekker vrolijk en mooi door zijn eenvoud!

    Groetjes Greet

    BeantwoordenVerwijderen
  9. "eenvoudig" maar mooi! lekker knal die kleurtjes :-)
    xxDebbie

    BeantwoordenVerwijderen