woensdag 23 maart 2011

Lenteachtig liefs

Dat prachtige zonnetje dat al een paar dagen zo vrolijk schijnt verdient een lente kaartje! Ik had al een tijdje deze vrolijke stempel in huis, met de bijbehorende papierserie van Eline Pellinkhof. Tijd om er wat mee te maken!

Bij het maken van deze kaart heb ik mij laten inspireren door de prachtige kaarten die Inge altijd maakt. Ik heb het meisje gekleurd met Derwent potloden, wat lintjes en papiertjes toegevoegd, vilten gestempelde hartjes en de letters, die ik 3D heb gemaakt. Het kaartje gaat vandaag op de brievenbus naar mijn lieve zus. Zij kan wel even een opstekertje gebruiken!

Door wie (of wat) worden jullie geïnspireerd? Ik ben benieuwd!

9 opmerkingen:

 1. Hi Marit,

  Wauw! Super gemaakt! Ik herkende gelijk de stijl van Inge, dat is je goed gelukt, leuke laagjes en materialen, helemaal leuk! Daar zal Fam blij mee zijn! Hopelijk gaat het goed met haar. Ennuh... je weet wel waar ik momenteel door geïnspireerd word, denk ik, door de dames ontwerpers van Papertrey, met hun eigen blogjes! Vooral Maile Belles (http://mailebelles.blogspot.com), Lisa Johnson (http://poppypaperie.typepad.com/poppy_paperie/) en Dawn McVey (http://dawnmcvey.typepad.com/). Ik zou heel graag kaarten maken zoals zij!
  Fijne dag en tot vanavond!
  Liefs, Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtig kaartje, mooi stijl!!
  Groetjes, Marijke en Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie kaart, Marit!! Ik herken wel dat je door Inge geinspireerd bent.
  Ik word eigenlijk alleen door Tim Holtz weleens geinspireerd, verder werk ik graag met schetsen of word ik door het papier op ideetjes gebracht.
  Dat wil niet zeggen dat ik niet andere dingen prachtig vind, want ik zie heel veel moois op andere blogs!

  Groetjes, Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leif kaartje mooi met die letters!
  Groetjes Jolanda.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een heel leuk en schattig kaartje Marit!
  Groetjes, Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ohhh wat een heerlijk fris kaartje, zo mooi! Krijg je echt een lentegevoel van inderdaad! Ik wordt ook regelmatig geinspireerd door andere blogs hoor, dat is zo leuk aan het bloggen en alle contacten.

  Liefs,
  Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 7. *bloos!* Wat een lief berichtje zeg :)
  En een MOOIE kaart! Ik vind veel inspiratie op allerlei blogs, nu is dat vooral het blog van Vibeke voor mij, zij scrapt zoooo mooi (vind ik dan hè). Maar ik kijk ook graag op blogs met heel andere stijlen, zoals het blog van Anneke (Belgie). Frences en Inge Groot volg ik al heel lang, ik word er altijd vrolijk van. Leuke vraag trouwens!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een prachtige kaart! Zelf doe ik inspiratie op bij allerlei blogs. Er is zoveel moois te zien bij iedereen en ik werk graag met een schets.

  Groetjes greet

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een superschattige kaart, die letters zijn erg leuk!

  liefs, Durvina

  BeantwoordenVerwijderen