maandag 15 augustus 2011

Happy day!

Hoi allemaal!

Zo, de eerste dag na de vakantie zit er weer bijna op! Vandaag ging mijn kleine boef voor 't eerst naar zijn nieuwe peuterspeelzaal, en dat is heel goed gegaan! Ik vond het spannender dan hij volgensmij, maar dat zal wel een typisch moederkwaaltje zijn!

Deze kaart is er eentje van een tijd geleden, toen ik gezellig een dagje bij mijn vriendin Wendy aan het knutselen was. Met haar stempels van Unity maakte ik deze kaart.


Zaterdag ben ik met Wendy naar de Knotsgekke kaartendagen in Den Bosch geweest. We hebben een gezellige dag gehad en ik heb een paar nieuwe spulletjes gescoord, waaronder 3 distress stains. Ik ben er al lekker mee aan de slag geweest, erg leuk! Ik hoop dat ik binnenkort een kaartje aan jullie kan showen!

6 opmerkingen:

 1. Prachtige kaart! Is het voor jou geen idee om mee te doen met het idee van Nadine en Cornellie. Zij hebben een clean en simpel challenge dat lijkt me echt iets voor jou. Jij bent voor mij namelijk een ster in het maken van clean and simple kaarten!
  Groetjes Jolanda.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oooh dit vind ik móói. Deze bloemen ogen heel subtiel en met de kleurkeuze van je inkt wordt het nóg mooier :)
  Soms is er niet zoveel nodig hé om een beauty te maken; ik vind je kaart super!
  Fijne dag! Wij Vanochtend heeft het hier alweer geregend...je zou er haast een staart van krijgen :)

  Groetjes,
  Stella

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hi Marit,

  Wat een super mooi kaartje is dit toch geworden!! Heel fijne kleurtjes!! Tja, je zal je mannetje ook wel een beetje missen... hopelijk heeft hij een fijne dag gehad en dan zul jij je er spoedig genoeg ook wel weer prettig bij voelen, toch?! Heb je toevallig al met man en mams naar zondag kunnen kijken? 's avonds gaan wij met de beide ouders naar Shabu Shabu! Ook leuk! :-D

  Fijne dag nog!
  Liefs, Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 4. oh wat is deze mooi, ik vind die stempel ook geweldig hoor, en die schaduwen die je erin verwerkt hebt. Mooi hoor. Enne, succes met het loslaten, ik ben inmiddels oma en heb nog steeds de loslaatkriebels hoor. hahaaa

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige kaart! De stempels die je hebt gebruikt zijn erg mooi! Ik ken het gevoel van een klein mannetje wegbrengen naar een peuterspeelzaal, maar naarmate ze ouder worden gaat dat steeds beter.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke kaart! En die bloemen... ge wel dige stempels! Mooie kleurencombi ook het grijs met het roze, je brengt me op een idee!

  BeantwoordenVerwijderen