woensdag 31 augustus 2011

Rainbow

Voor mijn zwager, die vandaag jarig is en maandag met zijn eigen bedrijf is gestart, heb ik deze kaart gemaakt. Voor het eerst m'n regenboog stans van My Favourite Things gebruikt, met papier van Basic Grey. De tekst, zon en wolk van Hero Arts vond ik er mooi bij passen!

11 opmerkingen:

 1. Oooooooooooh ik ben om, die regenboogstans moet ik ook hebben. Wat heb je dat gaaf gedaan zeg! Onwijs leuke designpapiertjes heb je ervoor gebruikt. Superleuke kaart!
  Groetjes, Jose

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Daar word ik helemaal vrolijk van! Wat een leuke kleuren bij elkaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie regenboog, maar je hebt er dan ook heel mooi papier voor gebruikt en gecombineerd! Leuke kaart ook, past goed bij de gelegenheid waarvoor de kaart is!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hij is geweldig leuk geworden, Marit!! Wat heerlijk kleurrijk!! Naar die regenboogstans had ik ook al eens zitten kijken, maar toch uiteindelijk niet gedaan, maar wil hem dus graag een keertje 'vasthouden', hi hi! Top kaartje! Leuk, zo tussen die heuvels, helemaal super!
  Fleur vroeg of ze alle kaarten even mee mocht nemen om ze goed te bekijken en met aandacht wat uit te zoeken, dus ze liggen nu allemaal (waren erg geloof ik wel 23, ha ha) in Amstelveen. In oktober hebben we afgesproken en ben benieuwd hoeveel ik er dan terug krijg, hi hi! Ze was over veel erg enthousiast, dus dat was erg leuk! En ik heb in de tussentijd zo gezellig met Juliette zitten knuffelen, echt heel leuk! Ze kan inmiddels al zo gezellig lachen en beetje giebelen!! Echt tof!
  Fijne middag nog!
  Liefs, Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je kaartje is super. Wat een leuke pons heb je gebruikt.
  Groetjes Mirande

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk zo'n regenboogkaart, dat heb je echt mooi gedaan zo! En dan die bijpassende tekstempel erbij, helemaal top!


  Groetjes,
  Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hartstikke leuk en zo vrolijk, Marit! Daar gaat direct de zon van schijnen. Hier heeft ie vandaag een poging gedaan, maar kwam helaas niet door het wolkendek heen. Nu fleurt deze dag toch nog op met jouw kaartje (-:
  Groetjes, Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuke regenboog! Superleuk idee, Marit!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een superleuke kaart marit!
  Prachtige regenboog met een mooie tekst.

  Groetjes Greet

  BeantwoordenVerwijderen
 10. prachtig hoe je dat hebt opgebouwd, en die kleuren van de regenboog, super!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hoi Marit!!
  Wat een tof kaartje heb je gemaakt met de regenboog die! Heb h'm ook, errûg leuk ist ie!
  Ga jou ook volgen , ik zie hele leuke dingen. Heb de laatste tijd best veel volgers gekregen en ben nog lang niet bij iedereen geweest! Nu wel bij jou, leuk!
  Groetjes Cornelie

  BeantwoordenVerwijderen