donderdag 13 oktober 2011

With each beat

Goedemorgen allemaal! Vandaag heb ik een kaart in herfstkleurtjes voor jullie! Gemaakt voor mijn man, die gisteren zijn verjaardag vierde. Ik heb stempels van Unity gebruikt, de achtergrondstempel (bolletje-streepje) is van Hero Arts. De achtergrondpapiertjes zijn van Basic Grey.



Voor mijn kaart heb ik de sketch van CFY gebruikt (jammergenoeg was ik te laat om met de challenge mee te doen...), en inspiratie heb ik opgedaan bij de kaart van Cornelie (ringbandrandje, gemaakt met een stans van My Favourite Things).

Nu ga ik met m'n zoontje naar buiten, mooie blaadjes en kastanjes zoeken. Het zonnetje schijnt hier heerlijk! Ik hoop dat jullie ook genieten van deze dag!

9 opmerkingen:

  1. Gave kaart! Leuk om twee ringbandblaadjes op elkaar te doen! Ik kende dat hele merk niet, maar ga toch eens snuffelen, geloof ik. Leuk alternatief voor PTI volgens mij!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wow hij is echt heel mooi geworden! En wat een leuke tekststempel heb je gebruikt.
    Groetjes,
    Wendy

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Marit!!!

    Wat een onwijs mooi kaartje!! en wat leuk dat je bij mij geïnspireerd raakte én dat je me naam noemt, Tof!
    Daarom is het bloggen ook zo leuk!!
    Groetjes Cornelie

    BeantwoordenVerwijderen
  4. doe ik ook altijd, ook een kaart voor het mannetje maken ☺ en dit is echt een super mooie kaart!! prachtig!enne, ohja, nog proficiat met je man!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Gefeliciteerd nog met je man. Je kaart voor hem is super!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Gave kaart is dit hoor! Wow! Die stans moet ik ook hebben ;-)

    Liefs Sanne

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Erg mooi geworden, Marit! Wat een mooie kleuren! Heel sfeervol! Compleet anders dan de kaart die ik voor je man heb gemaakt, hi hi, maar dat zie je dan vanavond! Ben je al benieuwd? ;-D
    Liefs, Wendy

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Nog van harte gefeliciteerd met je man! De kaart is erg mooi geworden, wat een leuke collage van losse strookjes en papier!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Al bloghoppend kwam ik toevallig op jouw blog en zie dit kaartje staan, ik herkende er gelijk de schets van CFY in. Ontzettend leuk deze kaart, jammer dat je te laat was mt insturen, hoop je bij een volgende challenge eens te zien!
    Leuk blog heb je trouwens, ik ga je volgen.

    BeantwoordenVerwijderen