maandag 21 november 2011

Kerst!

Oh, het weekend zit er alweer op! En ik heb even de tijd genomen om mee te doen aan het kerstkaartenweekend van CFY. Ik heb gekozen voor de sketch van Jann-Will. Dit is mijn uitwerking:

De kerstboom heb ik gemaakt met papier van Jillibean soup, het ronde labeltje, de groene letters, hartje en sterretje en de tekststickers zijn ook van Jillibean soup. Het gestippelde kader heb ik gemaakt met een stempel van Hero Arts, de tekst merry is een stukje van een Kruidvat stempel. Het lintje is uit mijn voorraad, het merk weet ik niet.

Hebben jij ook nog kerstkaarten gemaakt dit weekend?

11 opmerkingen:

  1. Mooie kaart hoor! ik ben er ook mee bezig maar die van mij wordt heel anders haha!
    Groetjes Jolanda.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel mooi met de traditionele kerstkleurtjes! Ziet er super strak en stijlvol uit.

    Groetjes,
    Wendy

    BeantwoordenVerwijderen
  3. O wat ontzettend leuk deze kaart! Erg leuk dat je meedoet!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hij is erg leuk geworden, Marit! Lekker vrolijke kleurtjes en super om zo een boompje te maken! Is het nog gelukt met de Paper Smooches kaart? Ik moest wel een beetje lachen om je reactie op de Penny Black kaart! Maar eh... een variatie hierop kan toch ook gewoon? In 'jouw' kleuren wordt hij alweer helemaal anders! Deze is in elk geval een beauty!!!
    Liefs, Wen

    BeantwoordenVerwijderen
  5. grappig idee, leuk resultaat ! mooi gemaakt
    grtjs, martina
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een geweldig leuke kaart! Super idee om de boom zo te maken en dan half te laten aan de linkerkant van de kaart, is weer eens iets anders dan in het midden en dan dat leuke kader en de leuke tekst, helemaal geweldig!!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik vind je kaartje helemaal leuk, Marit! Laatst was ik in Doorn en heb dit papier van Jillibean ook zien liggen, maar laten liggen. Jammer eigenlijk...

    BeantwoordenVerwijderen