zondag 6 november 2011

Vogel, Kreadoe en een prijs!

Goedemorgen allemaal! Zijn jullie ook weekend aan het vieren? Vandaag hebben wij een lekker rustig dagje, thuis een beetje rommelen, heerlijk!

De achtergrond voor deze kaart heb ik gemaakt met een embossingfolder op wit papier, en toen met de brayer en spray inkt bewerkt. De spray inkt heb ik er ook nog overheen gespoten. Het vogelstempeltje is van Unity, en de tekst van Papersmooches. Het vogeltje heb ik met paperpiecing en papier van Basic Grey in elkaar gezet.

Afgelopen vrijdag ben ik naar de Kreadoe geweest met twee vriendinnen. Het was druk, maar erg leuk! We hebben een kerstboompje bestempeld bij Posthumuswinkel, een workshop van Miranda Degenaars. Het resultaat zal ik binnenkort op m'n blog laten zien! En ik heb wat leuke spulletjes gekocht....

Het was een erg gezellige dag! En als klap op de vuurpijl heb ik van de week ook nog een prijs gewonnen, met deze kaart, bij Dutch Card Lovers. Er lag een goedgevulde envelop in de brievenbus:

Nou, ik ga met m'n nieuwe stempels aan de slag! Fijne zondag allemaal, leuk dat jullie weer even kwamen kijken op mijn blog!

14 opmerkingen:

  1. Wat een leuke spulletjes heb je gekocht Marit. Altijd gezellig, zo'n dagje kreadoe. En wat een mooi kaartje heb je gemaakt. Ziet er erg leuk uit.

    Liefs mariska

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ik wist niet dat creadoe was maar toen ik gisteren op de trein stapte dacht ik al, er moet iets te doen zijn, zoveel vrouwen met karretjes op weg. ☺ Mooi je kaart Marit!!! de spulletjes die je kocht leuk om te zien!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. superleuke kaart ... en veel succes met je prijs !

    groetjes,
    Sonja

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een mooie kaart heb je gemaakt. die techniek is nieuw voor mij, althans de naam zegt me niets.
    Leuke spulletjes allemaal! Mooie prijs, voor een mooi kaartje!
    Groetjes Cornelie

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een leuke prijs heb je gewonnen en je spulletjes van de beurs zien er goed uit. Kun je weer lekker mee aan de knutsel!
    Ik vind je kaart een topper, zo mooi dat paars met groen en dan die mooie vogel. Super!

    Groetjes,
    Wendy

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Mooie kaart weer Marit! Ik zag dat je volger bent geworden op mijn blog. Welkom! Ik dacht daar ga ik dan gelijk even kijken. Je hebt leuke en mooie dingen gemaakt, dus je hebt er een volger bij!
    Groetjes Debby

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Mooi, mooi, mooi!!! Die achtergrond is schitterend zo, die kaart bedoel je dus met de techniek van Papertrey! Super geworden!! Die vogel vind ik erg leuk! Als ik zo jouw spulletjes weer zie, krijg ik er ook echt weer zin in!!! Heb een beetje drukke week deze week, ook 's avonds... Misschien zondag? Even kijken nog!
    Liefs, Wendy

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Prachtig is je kaart, die achtergrond is gaaf! Mooi vogeltje erop! Je hebt je prima vermaakt zo te lezen en veel plezier met je aankopen! Die van mij zijn net opgeruimd :)

    Groetjes, Marjan

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Móói al dei verschillende technieken op 1 kaart en je vogeltje is een echt eye-catcher :). Super papierkeus en het resultaat is echt geweldig!
    Gefeliciteerd met je prijs; je hebt nooit genoeg spulletjes:) en niets leuker dan werken met iets nieuws :)
    Leuk om te lezen dat de Krea Doe een succes was; leuke aankopen!
    Groetejs,
    Stella

    BeantwoordenVerwijderen
  10. sorry voor alle knullige typefouten..!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Je kaart is weer prachtig! Je hebt mooie spulletjes gekocht en gefeliciteerd met je prijs!

    Groetjes Greet

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat een ontzettend leuke kaart!! Geweldige achtergrond, super combi van kleuren, mooie layout, ge wel dig vogeltje, echt een super kaart! En wat een prachtige spullen heb je gescoord op de Kreadoe!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat een prachtige kaart!! Mooi die kleuren bij elkaar! En wat een leuke spulletjes heb je gekocht en dan ook nog een prijs, gefeliciteerd!

    Groetjes Judith

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Dit kaartje valt ook bij mij in de smaak! Leuk vogeltje (-:

    BeantwoordenVerwijderen