dinsdag 14 februari 2012

Kleine jongetjes....

Goedemorgen allemaal! Gisteren is mijn kleine man 4 jaar geworden! Daar hoorde uiteraard een kaart bij, speciaal voor hem met een dino want daar is hij gek op.

Ik heb gestempeld op kraft en ingekleurd met Derwent Inktense potloden. De ballonnen bewerkt met een witte gelpen en glossy accents. Op het cakeje heb ik wat stickles gesmeerd. Alle stempels die ik heb gebruikt zijn van Paper Smooches, de vilten 4-sticker komt van Zeeman.

Uiteraard maakte ik ook een taart voor zijn verjaardag, samen met mijn man. Hij heeft de figuurtjes geboetseerd!



En nu zit mijn kleine vent op school.....voor 't eerst! Dat was voor mij wel even een emotioneel moment vanmorgen, het is toch een afsluiting van een periode. Hij was gelukkig helemaal blij en enthousiast en ik heb mijn tranen voor hem verborgen.....emotioneel moedertje....

Ik wens je een fijne (Valentijns)dag! Bedankt voor je bezoekje aan mijn blog!

17 opmerkingen:

  1. Gefeliciteerd met je 'grote', kleine man! Zo herkenbaar het emotionele als je kind voor het eerst naar school gaat maar dat gaat over:)) ERg leuke en vrolijke kaart heb je gemaakt en volgens mij vinden alle kleine jongens dino's leuk, hoewel ik heb er hier één van 17 rondlopen en vindt nog steeds alles rondom dinosaurussen te gek.
    En wauw wat een mooie taart, mmmmmm ziet er lekker uit!

    Fijne dag verder,
    Marijke en Chantal

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super leuk en van harte proficiat Marit!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Nog gefeliciteerd! Wat een mijlpaal, 4 jaar.. De kaart en taart zijn heel leuk, goed gelukt!! Hij zal ze vast prachtig hebben gevonden! En nu naar school, spannend! Groetjes, Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Gefeliciteerd met Roan! "Mijn man heeft de figuurtjes geboetseerd"??? Ben je soms getrouwd met The CakeBoss (als je hem kent) WAAW! En dat kaartje is zoooooo mooi. En hoe herkenbaar, de eerste keer naar school. Mijn dochter huilde zo hard die eerste dag, pfffff.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Gefeliciteerd met je jarige mannetje! Wat een superkaart en supertaart heb je gemaakt, allebei prachtig!
    Ik had dat ook hoor, die traantjes bij de eerste schooldag. Mijn dochter zwaaide nog een keertje en was al aan het spelen :)

    Groetjes, Marjan

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Gefeliciteerd! En wat een mooie kaart + taart! Zal hij helemaal geweldig gevonden hebben. Een paar tranen laten gaan is volgens mij toch heel normaal. Wat je zegt, een periode wordt afgesloten en een nieuwe periode breekt aan. Toch weer een beetje verder loslaten toch? Hopelijk gaat hij een hele leuke schooltijd tegemoet!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. wow ! dit is scooooooooren !!!! heel erg geslaagd ! super, amaaaai, die mag wel trots wezen ! je kaart is ook om van te smullen !
    grtjs, matina
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Gefeliciteerd met je zoontje! Wat een mooie kaart en taart heb je voor hem gemaakt. Ziet er allebei prachtig uit!

    Liefs,
    Wendy

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hallo Marit,
    Van harte gefeliciteerd met Roan! Wat een super leuke dino kaart en een geweldige Buzz Lightyear taart. Wow, wow wow!!!

    Het is niet makkelijk om je kind 'los' te laten. Elke dag naar school... Wel leuk voor hem, maar dat jij een traan (of meer) weg moest pinken, daar kan ik helemaal in meeleven. Sterkte! En voor Roan veel plezier in groep 1!
    Groetjes, Judith

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Erg mooie kaart! Super gekleurd.
    Gefeliciteerd en geniet van de nieuwe mooie tijd die aanbreekt met zo'n kleine man op school!
    Groetjes Debby

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Oh, dat weet ik nog goed!! Heel moeilijk, dat kleine mannetje achter te laten...ik vond het ook heel moeilijk! Heel begrijpelijk!
    Gefeliciteerd in ieder geval met je kleine man!
    Je kaart is onwijs feestelijk, en die taart!! Mooi!!
    Groetjes Cornelie

    BeantwoordenVerwijderen
  12. gefeliciteerd met je zoon! En je kaart is echt super! De taart is echt geweldig geworden hé; moet een hele klus geweest zijn maar jullie zijn samen vast heel trots op het resultaat :)

    En nu naar school hé; ja ik pinkte ook een treantje weg. Opeens is het dan stil in huis. Wij moeten daar meer aan wennen dan onze kinderen. Die van mij vonden het vanaf de eerste dag leuk op school :)

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Gefeliciteerd met de kleine man! Het lijkt voor mij nog heel ver weg, maar als ik aan de andere kant zie hoe snel het gaat, zijn ze zó groot. Wat een geweldig kaartje heb je voor hem gemaakt, helemaal goed voor een stoere, vierjarige knul! groetjes Joyce

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Daar was ie vast dolblij mee, met zo'n mooie kaart en taart! Wow!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wauw, die taart is geweldig geworden! En Buzz is zeer goed herkenbaar, leuk hoe hij zo uit de taart komt springen! Is hij wel nog op gekomen? Of zijn jullie er nog steeds van aan het smikkelen?
    Je kaart is super feestelijk!!! Erg leuk geworden! Mooi gekleurd!
    Wat een leuke reacties lees ik hierboven over het naar school gaan van Roan! Toch voor alle moeders wel spannend! Hopelijk geniet Roan met volle teugen en dan komt het voor jou ook wel goed!!
    Liefs en fijne dag!
    Wendy

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Jeetje, wat een geweldige kaart en dan die taart, Mmmmmmmm, om te smullen.(proficiat).
    groetjes Bennarda (Ballie)

    http://balliescreationballie.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Nog gefeliciteerd met je mannetje! Mooi kaartje zeg. Enig die ballonnen en de taart ziet er jummie uit.
    Ja, zo'n eerste dag naar school is een heel speciale gebeurtenis he.
    Groetjes, Jose

    BeantwoordenVerwijderen