maandag 11 juni 2012

Hi there!

Heb jij ook zo genoten van de zonnige zondag? Gisteren was ik jarig en we hebben het heerlijk in de tuin kunnen vieren, dat kan niet elk jaar! Ik ben vreselijk verwend, met onder andere nieuwe stempels, het nieuwe boek van Sante Montefiore en een aanvulling op mijn Babette servies. Vandaag even nagenieten met een laatste stukje taart...

Het kaartje dat ik vandaag wil laten zien is er een met de Hero Arts vlinder en papier van Basic Grey. Ik heb gekleurd met Derwent potloden, dat gaat super op het papier van Basic Grey!


De tekststempel die ik gebruikt heb is ook van Hero Arts.

Afgelopen vrijdagavond kwamen mijn vriendinnen en ik heb bananencupcakes met caramelbotercreme voor ze gemaakt. Oei, wat waren die lekker! Vooral de roomcaramel bovenop...daar kun je mij 's nachts voor wakker maken...



Dus bij deze, voor jou een virtueel cakeje! Ik wens je een fijne dag!

12 opmerkingen:

  1. Goedemorgen op deze nieuwe maandag, een dag na je verjaardag (-: Nogmaals gefeliciteerd en heel veel plezier voor elke dag!

    Je maakt ons wel heel lekker met je smakelijk uitziende cakejes. Als ze net zo lekker waren als de cakejes van onze creative date ... hmmm
    Leuk, dat je fijne dagen hebt gehad en zelfs in de tuin hebt kunnen vieren! Ik heb nog aan jullie gedacht gisteren.

    Op deze wat trieste maandagochtend fleurt jouw mooie vlinderkaart mij helemaal op. Weer super gemaakt!!!
    Geniet nog lekker na,
    Groetjes, Judith

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ben heel blij dat het cakeje virtueel is, haha. Ben net zo m'n best aan t doen!!
    Ze zien er heerlijk uit!
    Wat een heerlijke verjaardag had je zeg, tof! Gefeliciteerd nog!
    Mooie kaart heb je gemaakt!!
    Groetjes Cornelie

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Nog gefeliciteerd marit! Ideaal zo'n virtueel cakeje, het ziet er heerlijk uit en je komt er geen gram van aan! Maar als je jarig bent mag je lekker snoepen. Grappig hoe je dat beschrijft van het overgebleven stukje taart de volgende dag, dat vond ik altijd zo lekker, nog even proeven hoe gezellig het de vorige dag was!
    Je kaart is super, leuk met dat gescheurde randje! Groetjes joyce

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Nog een gelukkige verjaardag gewenst! De cakejes zien er overheerlijk uit!!
    En het kaartje is mooi, gewaagd zo die vlinder op het papier stempelen en dan nog eens inkleuren, maar het is mooi gelukt!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Van harte alsnog! Prachtige kaart heb je gemaakt! Leuk dat je verjaardag zo geslaagd was en je cakeje ziet er heerlijk uit, ook ik ben blij dat ik het niet kan opsnoepen vanwege de pondjes teveel. :)

    Groetjes, Marjan

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Nog gefeliciteerd met je verjaardag!! Wat toevallig!! Precies even oud! Ik ken wel meer jarigen op 10 juni, maar niet iemand van hetzelfde 'bouwjaar'.. Leuk!
    Je kaartje is mooi en die cupcakes zien er wel errug lekker uit!!
    Lieve groetjes, Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Gefeliciteerd met je verjaardag! Je cupcakes zien er wel erg lekker uit, vooral die caramel! Het kaartje is goed gelukt. Apart om te stempelen en kleuren op het dessignpapier.
    Groetjes mariette

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Marit van harte gefeliciteerd! Lekker was dat gister in de zon hé! Wij vierden gister ook zomaar ineens een buitenverjaardag :-) En stoppen met ons lekker maken met je cupcakes hoor, ik heb ze liever in het echt!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hieperdepiep hoera! Van harte gefeliciteerd! Je cupcakes zien er inderdaad heerlijk uit! En je kaartje is mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hi Marit, mooi dat ik jou blogspot gevonden heb! Je hebt heel ontzettend, mooie werkjes! Kom eens een kijkje nemen op mijn Blogspot en mijn eerst niew geopende Online "Hobby-crafts-and-paperdesign.de" Online Shop. Ik ben belgische en woon in duitsland. Kan daarom ook heel goed nederlands. Ik zou het leuk vinden, van jou een reactie op mijn blogspot en winkeltje te krijgen! Vele lieve Groetjes van Marina

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Nog van harte met je verjaardag Marit! Fijn gratis kadootje die zon! En je kaartje is prachtig, wat een mooie vlinder! En de cupcakes, ooo, die zijn om van te watertanden :)

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Oeh, en ik had mede het genot deze lekkernij niet alleen virtueel te kunnen proeven, maar ook in het echie! Mjammie! Ook Pim heeft er nog heerlijk van zitten smullen! Erg mooie kaart werr, Marit! Jij kun zeker ook verschillende papiertjes goed combineren! En ondanks dat de vlinder op druk papier is gestempeld, springt hij er zo toch uit! Tof!
    Liefs, Wen

    BeantwoordenVerwijderen