vrijdag 26 oktober 2012

Droom...

Goedemorgen! Het is alweer bijna weekend, is jouw week ook voorbij gevlogen? Afgelopen week was voor mij geen creatieve week helaas, ik ben op zoek naar inspiratie! Wie weet lukt het dit weekend om nog even een paar uurtjes in mijn hobbykamer door te brengen. En vanmorgen ga ik knutselen met mijn nichtje van 8! Ik heb een klein workshopje bedacht, ik hoop dat ze het leuk vindt....

Vorige week maakte ik een kaart met een Suzi-Blu meisje, ik ben zo weg van deze stempels! Je kan er alle kanten mee op!


Deze keer heb ik het jurkje gepaperpieced, en de rest van het meisje gekleurd met waterverf. De achtergrond heb ik gemaakt met een template, mister hueys spray mist, distress inkt, gesso, stempels en de bloemen met een template en modelleerpasta (dat geeft relief). Het tekstje heb ik op een stukje washi tape gestempeld.

Heb jij nog creatieve plannen dit weekend?

8 opmerkingen:

 1. Super mooie kleurrijke kaart! En ik kan het weten want hij staat hier te pronken :-) Dank je wel Marit! Met de inspiratie komt het vast goed. Ik ken het zelf maar al te goed...!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig, Marit! Ik vind deze stempels ook super! Heel mooi gedaan! Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het een plaatje geworden! En wat leuk gedaan met de washi tape!

  Liefs,
  Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke kaart, inderdaad een schattige stempel! Veel plezier op het knutseldagje met je nichtje! Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, Marit! Hij is geweldig geworden!! Zoals je hebt gemerkt is ook mijn inspiratie kwijt, de griep heeft z'n plaats ingenomen, vrees ik... Hopelijk komt hij weer terug met het zakken van de griep! Heb even wat gemist op jouw blog, sorry! Gauw eens even terug kijken nog weer, deze vind ik in elk geval super mooi!!!
  Liefs, Wen

  BeantwoordenVerwijderen