donderdag 11 oktober 2012

Hearts

Goedemorgen! Wat is het lekker koud buiten....met een klein zonnetje. Ik hou wel van dit weer, zolang het lekker droog is....

Vandaag een harten-kaartje. Ik maakte het een tijd terug voor mijn zusje haar trouwdag.


De achtergrond heb ik gemaakt met distress inkt, stempels van Unity, Chocolate Baroque en Art Specially. De hartjes en ruitjes maakte ik met een template. De hartjes heb ik bijgekleurd met Twinkling H2O's en een zwarte fineliner.

Wil je meeloten voor een Kreadoe-kaartje? Vergeet dan niet hier een berichtje achter te laten!

12 opmerkingen:

 1. Mooi, een kunstwerkje Marit! Hier strak blauw, vandaag nog lekker vrij, dus vanmiddag even een loopje voor een frisse neus! Fijne dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi! (je maakt ook altijd prachtige achtergronden op je foto´s, leg je een vel papier in kleur neer en maak je dan een foto, of hoe doe je dat??)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je hebt echt zo'n mooie eigen stijl ontwikkeld! Heel gaaf! Originele trouwkaart!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel erg mooi Marit! Ik ben gelijk maar volger geworden van je blog, ook nog bedankt voor het reageren op mijn blog!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een supermooie kaart, erg origineel!
  Gr-x-jes Mariken.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind het erg mooi. Prachtige kleuren. De hartjes vind ik mooi zo met de teksten er doorheen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jee wat een werk zal dit geweest zijn maar het resultaat is dan ook super! Heel mooi gedaan met de inkt en de hartjes staan er heel mooi bij.

  Liefs,
  Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oei... Nog eentje gemist! Ai ai ai! Hij is erg mooi, leuk met die hartjes en het wit er in! Mooi! Welke dag ga je naar de Kreadoe? Heb je wel al nog met mensen afgesproken?
  Liefs, Wen

  BeantwoordenVerwijderen
 9. twinkling h2o ... wat een gaaf effect geeft dat!! Ik kende het niet, onvoorstelbaar dat er elke keer weer zoveel leuke nieuwe dingen worden uitgevonden. Ik vind de kaart ... ge wel dig!! Prachtige warme kleuren, mooie erg mooie achtergrond, mooie stempels gebruikt, geweldig mooi!!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. ik bedenk me net dat ik één of ander goedje, vloeibaar met metalicglans, op de beurs in Zeist gekocht heb, meteen een paar kleurtjes (natuurlijk), die moet ik hoooooog nodig eens gebruiken vóór ik me ga verdiepen in de twinkling h2o ;)

  BeantwoordenVerwijderen