dinsdag 11 juni 2013

Elegant Lines

Goedemorgen! Vandaag weer eens een kaart waarbij ik gebruik heb gemaakt van een embossing folder, Elegant Lines. Helaas verdwijnt deze uit het assortiment, en is, zolang de voorraad strekt, met een leuke korting te bestellen (nu voor € 5,70 ipv € 9,50!)


Ik begon met een stukje Naturals White cardstock, dat ik embosste met de embossingfolder. Toen heb ik met de brayer en verschillende inktkussens hier en daar wat kleur aangebracht. Daarna gebruikte ik een sponge dauber (klein sponsje) en shimmerpaint Champagne Mist om een glanslaagje aan te brengen, ook in de lijntjes die de embossingfolder had gemaakt. In het echt is de kaart nog fonkelender! Met een stukje vellum waarop ik de tekst had gestempeld (uit de set Oh Hello) en een basiskaart van Naturals White cardstock maakte ik de kaart af.

Op zoek naar nog meer inspiratie met deze embossingfolder? Kijk eens hier!

Ben je enthousiast en wil je deze embossingfolder toevoegen aan je collectie? Mail me dan (kaartentaart@gmail.com) en ik bestel 'm voor je mee in de verzamelbestelling van komende maandag!

7 opmerkingen:

 1. Supermooie kaart! Heel mooie kleurenkeuze en mooie techniek met die embossingfolder!
  Groetjes, Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vind het een heel mooie kaart, prachtige kleurcombinatie, heel zacht en vrouwelijk. Leuk, de brayer, ik heb er net een gekocht en ga daar eens mee spelen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooi effect, prachtige kaart! Een brayer heb ik niet, maar die staat wel op mijn wat-nog-te-kopen-lijst, haha :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een gave kleuren! Echt een leuk idee :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Marit hele mooie kaart en ik vind de zachte kleurtjes helemaal super.
  Groetjes Nicole

  BeantwoordenVerwijderen