maandag 24 juni 2013

Thanks so much

Goedemorgen! Oh, wat een leuke tijd komt eraan! Volgende week gaat de nieuwe catalogus van Stampin' Up! in, en dat betekent heel veel leuke nieuwe stempels, nieuwe kleurenseries... En voor mij veel workshops geven, ik heb er zo'n zin in. En ik heb al twee favorieten uit de nieuwe catalogus! De kleuren Crisp Cantaloupe en Pistachio Pudding, en ze combineren zo mooi met elkaar!


Voor deze kaart gebruikte ik Pistachio Pudding cardstock, waar ik met Crisp Cantaloupe inkt op stempelde (de Very Vintage stempel). Op een stukje Naturals White cardstock maakte ik een achtergrondje. Ik beinkte hiervoor een acrylblok en heb dit natgesprayd met een Stampin Spritzer gevuld met water. Toen afgedrukt en nogmaals herhaald, maar met een andere kleur.

De bloem (uit de hostess set Simply Sketched, een set die je als gastvrouw kunt verdienen) heb ik op watercolor papier gestempeld en met de blender pen en inkt ingekleurd. Uitgeknipt en op het achtergrondje geplakt. Het tekstje erbij komt ook uit de Simply Sketched set, gestempeld met de nieuwe kleur Baked Brown Sugar.

Ben je benieuwd naar de nieuwe catalogus? Je kunt 'm bij mij aanschaffen, dan zorg ik dat je er snel in kunt gaan bladeren. Heb je de catalogus al maar wil je graag de produkten eens in het echt zien en uitproberen? Neem dan contact met me op, dan vertel ik je over de mogelijkheden om een workshop te volgen. Misschien vind je het zelf leuk om een keer gastvrouw te zijn, het kan allemaal. Ik vertel je er graag meer over! Mijn emailadres is kaartentaart@gmail.com

14 opmerkingen:

 1. Heel erg mooi, Marit! Prachtige tinten zijn het inderdaad.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super ik ben zelf ook helemaal verliefd op de nieuwe kleuren en ik kan niet wachten tot het de tweede is al die mooie nieuwe stempels. Ik vind het achtergrondje echt super leuk gemaakt.
  Groetjes Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie kleurencombinatie! Ik vind de stempel ook erg mooi, prachtig kaartje Marit! groetjes Joyce

  BeantwoordenVerwijderen
 4. erg mooi!! prachtig hoe je met inkt hebt gewerkt.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel gaaf! Prachige klaproos ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat heb je weer erg mooi gemaakt. Geweldig hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel erg mooi en de kleuren zijn prachtig bij elkaar

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een prachtkaart. Heel erg mooi geworden, Marit, en de kleuren passen inderdaad perfect bij elkaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Een hele mooie kaart !
  Groetjes
  Laurette

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik verheug mij op zaterdag en ben heel benieuwd naar de nieuwe kleuren!
  Mooi stempelwerk en leuke layout!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Erg leuk geworden en ik heb hem al in het echie mogen voorbewonderen! :) Die bloemen vind ik heel leuk, zo mooi om in te kleuren! Ennuh... die pistachio inkt gaat er stiekem toch bij op het lijstje! :)
  Liefs, Wen

  BeantwoordenVerwijderen