donderdag 15 augustus 2013

Hello

Goedemorgen, daar ben ik ook weer eens met een blogberichtje! De vakantie vliegt voorbij en we genieten met volle teugen, wat is het toch heerlijk om niet op de klok te hoeven leven voor een paar weken! We hebben hier nog twee volle weken vakantie te gaan en ik merk dat ik niet veel toekom aan bloggen en kaartjes maken. Komende zaterdag gaat het er dan wel van komen, want dan heb ik een creadate met Wendy en Judith. Ik heb er ontzettend veel zin in en al een paar ideetjes in mijn hoofd.

Het kaartje van vandaag maakte ik al enige tijd geleden. Ik gebruikte de grote vlinder uit de "Best of Butterflies"set van Stampin' Up!. Deze heb ik afgedrukt met inkt in de kleur "Wisteria Wonder" en uitgeknipt. Banners gemaakt van designpapier (Afternoon Picnic) en deze overlappend opgeplakt. De tekst is van de set Four you, deze heb ik met zwarte inkt gestempeld.


Ik wens je een fijne, zonnige dag vandaag!

11 opmerkingen:

 1. Het blijft favoriet bij mij: papiertjes mixen! Heerlijk kaartje! Ja, ik merk ook dat ik minder doe ( terwijl ik me voorgenomen had om véél te produceren, zodat ik weer voorraad zou hebben). Maar ja, een boek lezen is ook heerlijk om te doen of lekker in het zonnetje als die schijnt... Gezellig een creadate. Benieuwd wat jullie dan weer gaan maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een super mooie kaart. Prachtig die kleuren. Veel plezier zaterdag. groetjes Mariëtte

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geweldige kleurencombinatie! Heb hem laatst ook gebruikt, heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. jaaaaa, en ik verheug mij er ook zo op!!!

  Leuke kaart, Marit. Mix and match, het is je goed gelukt. En natuurlijk onze favoriet: de vlinder (-:

  Nog twee nachtjes... (-:

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hier ook nog 2 weken vakantie!
  Wat een mooie kaart!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Geniet nog maar lekker van je vrije tijd. Mooie kaart ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke kaart! Bijzondere combi van papiertjes bij elkaar, maakt het sprekend, niet standaard. Wat ik bedoel, de kleuren zijn apart en maken het spannend, weer eens iets anders dan roze bij roze en blauw bij blauw!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hele leuke kleuren combi en vlinders zijn altijd mooi.
  Nog een fijne vakantie hoop voor jullie nog veel mooi weer.
  Groetjes Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooie kaart, leuk die banners in verschillende hoogtes!
  gezellig weekend!
  Groetjes Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik heb er ook zin in!! En ook om weer eens iets te maken, doe ik ook veel te weinig... Net als Gerdine ga ik met het mooie weer liever met een boek in het zonnetje zitten dan binnen achter m'n bureautje. Maar morgen gaan we lekker aan de slag, en 'gelukkig' wordt het ook niet zo ontzettend mooi weer, hi hi.
  Mooie kaart ook deze. Marit!!
  Liefs, Wen

  BeantwoordenVerwijderen