zaterdag 19 oktober 2013

Kadozakje

Goedemorgen! Voor ons is de herfstvakantie begonnen, en wat is het heerlijk weer! We hebben leuke plannen maar ook een paar daagjes met helemaal niets op de planning, gewoon lekker relaxen!


Afgelopen week maakte ik dit kadozakje. Het kraft zakje was al bedrukt met de witte chevrons, ik heb er een doilie aan toegevoegd, en er een labeltje aangemaakt. Dit labeltje heb ik gestanst met een stans uit de Chalk Talk set, daarop een vlinder uit de "Best of Butterflies" set. Het leuke is dat deze ook precies in de grote vlinderpons van Stampin' Up! past. Het tekstje komt uit de set "Itty Bitty Banners" (126657, € 14,95), en hierbij zijn bijpassende stansjes te krijgen. Een ovaaltje geponst en deze door de Bigshot gehaald met de Chevron embossingfolder. Om het label vast te maken heb ik Soft Sky Seam binding ribbon gebruikt, oftewel een blauw lintje ;-)

Dit zakje gaf ik weg bij een bestelling afgelopen week.

Ik wens je een fijn zonnig weekend toe en tot blogs!

14 opmerkingen:

  1. Wauw, mooi die combi van craft en blauw en wit!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. haha wat gaaf, ik wilde net mijn zakkie op mijn blog zetten zie ik die van jou. Leuk leuk leuk! O en bij CAS-ual fridays is de uitdaging bags and tags.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. schitterend geschenkje, prachtig hoe je alles combineert.
    Groetjes Caroline

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Prachtig zakje, zo leuk die chevrons. De combinatie met de doily en het zachte blauw is erg mooi.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Goedemorgen Marit,
    Ook hier is de herfstvakantie begonnen. Geen sport voor de jongens vandaag, wel hubby, die vanmiddag zwemwedstrijden heeft. Ik hoorde dat je morgen iets leuks op de agenda hebt staan, gezellig! Ben benieuwd naar je creatie. Ik zal vandaag weer een mailtje sturen, het moet toch lukken om voor kerst een afspraak te maken?!

    Maar, ik kwam eigenlijk voor je leuke cadeauzakje! Schattige combinatie, blauw, wit en kraft - een succes! Hopelijk tot gauw en veel plezier vandaag met je mannen en morgen met de dames!
    Hartelijke groetjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Het is een schattig zakje geworden, zeer leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Prachtig zakje. Hoe leuk is het als je zo iets moois mag ontvangen. Zag net bij sientje precies hetzelfde zakje. Groetjes mariette

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Leuk cadeauzakje.
    Fijne herfstvakantie!!!

    Groetjes,
    Harriët

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ziet er leuk uit, Marit, en een fijne vakantie gewenst!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Staat erg leuk zo! Ik moet ook echt eens wat vaker leuke verpakkingen gaan maken, in plaats van alleen maar kaartjes, vind ik er vaak zo leuk uit zien! Vandaag heb ik m'n eerste doosje cadeau gedaan, voor Josefien, en viel goed in de smaak! Dit leuke zakje inspireert me ook weer, Marit! Mooi! En ik heb al zin in woensdag!
    Liefs, Wen

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Prachtig. Ik zit er uren mee in mijn handen. Geen idee wat ermee te doen. Hmmmm, liften misschien?

    BeantwoordenVerwijderen
  12. kraft blijft mooi ... met wit, met rood, en nu weer met licht blauw, schitterend!

    BeantwoordenVerwijderen