dinsdag 22 oktober 2013

Liftchallenge # 52

Oh, wat heb ik een plezier gehad met het maken van een kaart voor de Liftchallenge! De challenge is deze keer bedacht door Nadine:

Maak een kaart met:
Something OLD
Something NEW
Something PINK
Something BLUE

Nou, daar ging ik:
Iets ouds: een kraft-envelop die ik bewaard had omdat ik het relief aan de binnenkant zo mooi vond
Iets nieuws: m'n nieuwe Thinlits label stans van Stampin' Up!
Iets Roze: de bloem
iets Blauw: de twee bloemen en het woordje hi
en nog een plakstrassje als puntje op de i!

Ik ben benieuwd wat je vindt van deze flip-kaart! Ik heb 'm uitgestanst met de nieuwe Thinlits van Stampin' Up!, die vanaf vandaag te bestellen zijn. Je kunt kiezen uit de label-thinlits (die ik bij deze kaart gebruikte) of een cirkel-thinlits-set. Zoals je kunt zien op onderstaand plaatje krijg je niet alleen de stans om een kaart te maken, maar ook een hele set kleine stansvormpjes erbij!



Heb je interesse om een bestelling te plaatsen, dan kun je me mailen op kaartentaart@gmail.com. Ik plaats komende vrijdag een verzamelbestelling! Dan kun je ook gebruik maken van de verjaardagsactie van Stampin' Up! Er zijn deze week 25 stempelsets met 25 % korting te verkrijgen! Klik hier om te zien welke het zijn, wellicht zit er een set bij die op jouw verlanglijstje staat?

8 opmerkingen:

  1. Ze zijn leuk,die thinlits! Mooie kaart heb je ermee gemaakt, Marit! Dank je wel voor het meedoen met de Liftchallenge.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi mallen zeg! Erg leuk geworden je kaart! Je hebt erg netjes je mond gehouden hoor!!
    Heel erg mooi, en tof dat je meedoet!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wauw, dat ziet er goed uit! Dus met die stans maak je

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Oops ....maak je dat openklap mechanisme? Leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een gaaf kaartje.
    Groetjes Helen

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat leuk om te horen dat je zo lekker bezig bent geweest met deze challenge. Het is te zien, super mooi geworden. Ik vind het echt een gave stansen, maar vrij prijzig om eerlijk te zijn. En er staan nog zoveel dingen op mijn lijstje!!! hihi Die envelop is inderdaad erg mooi. Bedankt voor het meedoen Marit!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hij is erg leuk, Marit! Dat papier heb je echt geweldig gevonden zo, die ribbels geven echt net dat beetje extra. Mooi!
    Liefs, Wen

    BeantwoordenVerwijderen