zaterdag 18 januari 2014

Kleuren!

Goedemorgen! Oei, het is alweer een tijdje geleden dat ik geblogd heb...ik ben lekker druk met het voorbereiden van de Sale-a-Bration workshops! Dit kaartje maakte ik met weer een basiskaartje uit de Watercolor Wonder Designer Note Cards & Envelopes, de stipjes staan hierop voorgedrukt en het is lekker dik, aquarel-achtig papier. Ik stempelde de bloemen (So Very Grateful) met Stazon inkt en heb toen met de waterpenseel en de markers gekleurd. Het tekstje stempelde ik op een apart blaadje en sneed ik uit met een stans uit de Bitty Banners set. Ik heb 'm verhoogd opgeplakt.Nu ga ik me snel douchen en aankleden, want ik ga vandaag een workshop vilten op zijde volgen! Ik ben heel erg benieuwd! Ik zal het resultaat showen op m'n blog!

Heb jij leuke plannen voor vandaag?

10 opmerkingen:

 1. Workshop vilten op zijde, dat klinkt super. Ben heel benieuwd en ik kom het heel graag volgende week bekijken (-: !!!
  Ik tel de dagen al af, heb er zo veel zin in.

  Mooi vind ik trouwens je watercolored bos bloemen! Tot gauw!
  Een lieve groet van mij

  BeantwoordenVerwijderen
 2. En? Hoe was de workshop? Je kaart is geweldig mooi geworden! Past perfect op die achtergrond zo, super!!! Oh, ik kijk ook al helemaal uit naar alle leuke nieuwe spulletjes van SU en naar volgende week! Fijne dag vandaag!!
  Liefs, Wen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh vilten op zijde is LEUK!!!! Ik ben benieuwd naar het resultaat! En je kaart is ook mooi, wat een gave stempel!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat klinkt als een leuke workshop! En ook een erg leuk kaartje.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi kaartje! En heel benieuwd naar je workshopresultaat! Zou dat ook graag nog eens doen. Succes met je party, jammer dat ik niet dichterbij woon :(

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ben heel benieuwd hoe de workshop was. Je kaartje is erg mooi. Ik kan niet inkleuren dus ik vergaap me hier fijn aan:) Mooi subtiele kleuren en het papier past er perfect bij! Groetjes,
  Stella

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke kaart, vooral door de bijzondere stippenachtergrond, wat een leuke combi! En ik ben benieuwd naar je ervaringen met de viltworkshop op zijde en nog meer naar het resultaat :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hé das leuk die gestippelde kaarten. Mooi komen de bloemen hierop uit.
  Ben benieuwd naar de workshop, en wat je hebt gemaakt.
  Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen