zaterdag 15 maart 2014

Crazy for CAS challenge #40

Goedemorgen! Wat een heerlijke lenteweek hebben we achter de rug, heb jij ook zo genoten van het zonnetje? Vandaag begint een nieuwe challenge bij Crazy for CAS, met een lente-achtige inspiratiefoto. Ik laat je eerst mijn kaart zien:


Ik stempelde de prachtige bloemenstempel uit de set "Truly Grateful" en daarna gebruikte ik clear embossingpoeder. Na het verhitten houden de opstaande lijntjes de inkt tegen, wat inkleuren nog makkelijker maakt! Ik heb ingekleurd met de markers en een waterpen. Toen heb ik met schaar en snijmachine het plaatje half uitgesneden. Ëen stukje geel designpapier van de set "watercolor wonder" vond ik mooi als achtergrond.


Ik ben benieuwd of jij ook wat kan met de lentekriebels en onze inspiratiefoto!

Enne...vandaag ben ik ook te vinden op het blog van Team Utopia! Kom je daar ook even langs?


7 opmerkingen:

 1. Mooie en vrolijke lentekaart!!!

  Groetjes uit Spijkenisse,
  Harriët

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hier krijg je wel lentekriebels van zeg, net als van de wokrhsop van gisteren. Ik heb er van genoten. Je had een heel leuke workshop voorbereid, top!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh, heel mooi! De kleuren zijn zo vrolijk, daar word ik helemaal happy van!
  Net als Nadine heb ik gisteren volop genoten en de workshop was perfect voorbereid en verzorgd. Nogmaals bedankt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh, wat is deze mooi geworden! Prachtig mooi cleane kaart en met zulke fijne zonnige kleuren! Mooi met de bloemen over de rand zo! Goh, wou dat ik hem zo bedacht en gemaakt had :)
  liefs, Wen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow your card is so stunning, I love that floral bunch overlapping the panel. So glad to join you as a Guest designer at Crazy for CAS!!

  BeantwoordenVerwijderen