zaterdag 22 maart 2014

Just because!

Goedemorgen! Het is weer zaterdag en hier schijnt het zonnetje, ik hoop dat dat zo blijft! Ik wilde nog even laten zien wat we vorige week op een workshop hebben gemaakt....


Tijdens een avondworkshop is er meestal genoeg tijd om twee kaartjes te maken en een envelop of doosje met het punch board. Hierboven zie je een van de kaartjes, met lekker frisse kleurtjes (Real Red, Coastal Cabana en Crumb Cake), de geweldige stempels van de Gorgeous Grunge set, een bloem uit de Simple Stems set (uitgeknipt en verhoogd opgeplakt) en het tekstje komt uit de set "A Dozen Thoughts".

Vorige week zaterdag gaf ik een workshop overdag en hadden we meer tijd. Dat werden dus drie kaartjes en een doosje (met strik) gemaakt met het envelope punch board:

Zoals je ziet een compleet setje. In het doosje is genoeg ruimte om ook nog envelopjes te stoppen en zo heb je een superleuk kadootje...

Lijkt het je ook leuk om dit setje te maken? Ik geef een workshop bij mij thuis in Leusden (naast Amersfoort) op vrijdag 4 april, van 10.00 uur tot 14.30, koffie/thee met iets lekkers en lunch zijn bij de prijs inbegrepen. De kosten zijn € 12,50 per persoon. Je kunt je opgeven door me een mailtje te sturen op kaartentaart@gmail.com!


10 opmerkingen:

 1. Wat een super leuke workshop heb je gegeven. Groetjes mariette

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Erg leuk geheel Marit!

  Groetjes uit Spijkenisse,
  Harriët

  BeantwoordenVerwijderen
 3. een leuke kaartjes werd het zo ! mooi gedaan,
  fijn weekend,
  grtjs,martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige kleuren en ik heb zin in begin april, gezellig!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Erg leuk om te maken, met veel plezier gedaan, en weer lekker wat inspiratie gekregen+een gezellige dag, wat willen we nog meer! Je had het pico bello voor elkaar Marit!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie combinatie, Marit! Leuk dat alles zo goed bij elkaar past!
  Groetjes, Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een vrolijke en zomerse kleurencombi! Wat een gave set op de foto, prachtig! groetjes Joyce

  BeantwoordenVerwijderen