dinsdag 15 april 2014

Blauw, groen en bruin

Vorige week ben ik begonnen met het opruimen van mijn hobbyhok...hard nodig en ik ben geen opruimkampioen dus bepaald snel gaat het niet. En bij het opruimen kom ik ook weer van alles tegen (oh, had ik dat ook nog ;-), je kent het vast wel) wat de opruimsnelheid niet bepaald ten goede komt...... Zo ook de chevron pons van Stampin' Up!. Nog nooit gebruikt zelfs dus daar moest gelijk maar even verandering in komen (wat nog meer opruimvertraging oplevert...zucht).


Ik begon met aquarelpapier waarop ik de Off the Grid stempel stempelde en met embossingpoeder verhitte. Toen met een kwast met water inkt aangebracht, twee kleuren en lekker laten overlopen. Met de spetterstempel (Gorgeous Grunge) wat spetters in de hoeken gezet. Label gemaakt met de label pons, tekst uit de Perfect Pennants set en streepjes en vlekjes uit de Gorgeous Grunge set erbij, randjes met crumb cake inkt en een dauber aangezet. Toen een stuk Crumb Cake cardstock geponst met de chevron pons, banner ervan gemaakt met de banner stanzen, en ook de geponste stukjes op de kaart geplakt.

Tevreden ben ik niet, eigenlijk vind ik het bruin teveel contrastreren met de andere kleuren. Dus wie weet volgt er een tweede versie ;-)

12 opmerkingen:

 1. Ik vind hem echt wel heel gaaf!
  Prachtige kleurencombi.

  liefs, Durvina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind dat je best tevreden mag zijn! Leuke techniek.....
  Groetjes,
  José
  PS. Succes met je opruimwoede!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooi! Prachtige kleuren bij elkaar!
  Groetjes, Mariken

  BeantwoordenVerwijderen
 4. deze pons is zo mooi! Gebruik hem heel veel!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Marit de chevron pons is zoooooo leuk , die moet je echt vaker gebruiken hoor ! :) Ik wacht met smart op Off the Grid stempel hahaha
  gr. Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat mooi!
  Blij te lezen dat dat opruimen bij anderen ook niet vlotjes gaat ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooie achtergrond heb je gemaakt, de pons komt zo goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind het bruin niet storend; eerlijk gezegd vind ik het kloppen. Het contrasteert mooi met de achtergrond. Niet te kritisch op je eigen creaties zijn:) Ik vind em prachtig! Fijne avond! Stella

  BeantwoordenVerwijderen
 9. heel herkenbaar, het opruimen en van alles tegenkomen... ik vind het kaartje erg mooi, mooi in evenwicht en de kleurencombi erg mooi! Succes met de jacht op Donald Ducks vandaag ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. hoi Marit,
  dit is wel heel erg leuk gedaan. ik vind de kleuren combinatie heel erg mooi. niks mis mee.
  super dat overlopen van inkt. mooi effect.
  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen