woensdag 3 september 2014

Creatief produceren!

Zeg eens eerlijk, stuur jij iedereen een zelfgemaakte kerstkaart? Iedereen herkent het probleem. Liefst zou je voor iedereen een unieke persoonlijke kaart maken, maar daarvoor heeft een jaar te weinig dagen. En als je dan toch voor iedereen een handgemaakte kaart maakt, voelt het al snel als productie draaien in een kaartenfabriek. Tijdens deze workshop gaan we creatief produceren. Veel kaarten in weinig tijd, maar toch allemaal uniek en persoonlijk. En met de nieuwste Stampin’ Up! materialen natuurlijk….

Vrijdag 26 september geef ik de workshop “Creatief met kerstkaarten”. Je bent van harte welkom bij mij thuis in Leusden om 09.30 uur, en rond 13.00 uur ga je naar huis met 12 kerstkaarten kant en klaar in enveloppen!De kosten voor deze workshop zijn € 17,50 per persoon, dit is inclusief al het materiaal voor deze 12 kaarten, koffie/thee en iets lekkers.

Dus, heb jij zin in een gezellige ochtend, en wil je gelijk een start maken met jouw kerstkaarten voor dit jaar? Geef je dan snel op, ik heb nog 3 plekjes beschikbaar!

Opgeven kan door een mail te sturen naar kaartentaart@gmail.com.

Deze workshop is niet voor collega-demonstratrices bedoeld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten