donderdag 18 september 2014

De laatste...

Nou ja, de laatste van deze week dan ;-)! Ik heb nog een veertjeskaart te laten zien, die ik maakte voor mijn teammaatje José. Zij was afgelopen dinsdag jarig.

Ik gebruikte een basiskaartje uit de Hip Hip Hooray cardkit, en een stukje designpapier uit het leuke blokje Moonlight. De veertjes stempelde ik met de kleuren Hello Honey, Blushing Bride en Pacific Point. Een tekstje uit de Good Greetings set, en wat bling bling erbij en mijn kaart was af!

Ben je ook enthousiast over de Four Feathers set? Voor € 12,95 kun je 'm bestellen! Wil je de stansjes erbij dan betaal je € 23,50. Leuk prijsje vind ik zelf!

Ik plaats morgenochtend een verzamelbestelling, om mee te bestellen kun je me mailen op kaartentaart@gmail.com.

Fijne dag en tot gauw!

7 opmerkingen:

  1. Hoi Marit,
    Super leuk kaartje. Bedankt nog! Ik weet het nu zeker, deze staat boven aan mijn verlanglijstje! Je hebt me aangestoken!
    Groetjes,
    José

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik word wel een beetje hebberig als ik die veertjes zie, maar ik heb nog niet eens alles van mijn juni bestelling gebruikt, dat eerst dus maar eens!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heel andere veren-look, maar ook errug leuk! Lekker hippe kleuren en dat kraftpapier staat er perfect bij! Mooi gedaan!
    Liefs, Wen

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik raak er maar niet op uitgekeken dus van mij mag je nog even doorgaan :). Deze is ook zo gaaf!
    Fijne avond!
    Liefs,
    Stella
    XX

    BeantwoordenVerwijderen