donderdag 2 oktober 2014

Kerstsfeer

Hoi! Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik ben de laatste weken al helemaal in de kerstsfeer aan het komen ;-). Dat komt natuurlijk door de kerstworkshops die ik aan het geven ben en alle kerstkaartjes die ik in voorbereiding daarop heb gemaakt.

Dit is er eentje, gestempeld met de leuke set "White Christmas". De achtergrond gemaakt met Stampin' Up! inkt en een sponsje. De auto en kerstboom heb ik gekleurd met de Blendabilities stiften.


Op de sneeuw, de kerstboom en boomtakken heb ik nog wat glitters aangebracht, helaas op de foto niet goed te zien, maar dit geeft een superleuk effect, glinsterende sneeuw in de koude winternacht!

En dan even iets heel anders. Komende zaterdag is het World Cardmaking Day en ook bij Stampin' Up! besteden we daar aandacht aan! Onder andere met een superleuke kortingsactie: alle Stampin' Up classic inktpads zijn tijdelijk met een euro korting te koop, in plaats van € 6,50 betaal je € 5,50! Ook zijn er een paar stempelsets in de aanbieding en krijg je korting op de verzamelpakken cardstock. Onderstaand vind je alle info. Zondag bestel ik, wil je meebestellen mail me dan op kaartentaart@gmail.com!


6 opmerkingen:

  1. Ja, de kerst begint hier ook langzaamaan te kriebelen. ;-)
    Je kerstkaartje is prachtig geworden.
    Groetjes Nicolet

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Supeleuke kerstkaart Marit en wat een leuke stempel !
    Groetjes
    Margo

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Nou, ik ben nog aan het afscheid nemen van de zomer... ;) erg leuk kaartje, Marit!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuke kaart, er komen inderdaad van alle kanten al kerstideetjes naar boven! Groeten Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Marit die auto deed me op de één of andere manier aan een Kerstfilm denken. Kan er zo in:) Ik schoot in de lach toen ik die boom bovenop de auto zag!
    Kijkend naar je blog en tijdens de workshop van afgelopen zaterdag zie ik dat je heel kaarten maakt in verschillende stijlen; zo knap!
    Ik ben fan :)
    Liefs,
    Stella

    BeantwoordenVerwijderen