woensdag 11 februari 2015

Vintage Postcard

Hoi! Gisteravond gaf ik weer een gezellige workshop in Amersfoort, en dit keer zijn we aan de slag gegaan met de vintage stijl!


Als basis gebruikten we de postcard stempel en stempelden die in de lichtbruine kleur Sahara Sand. Daarna stempelden we met kleurtjes bloemen uit de geweldige stempelset "Painted Petals". Om onze kaart een vintage look te geven hebben we de randjes een beetje gescheurd en beinkt. De tekst komt ook uit de set Painted Petals, die je hieronder in zijn geheel kan zien.


Een geweldige set als je het mij vraagt, met een beetje het watercolor-effect! Voor € 28,95 schaf je 'm aan in Photopolymer, oftewel doorzichtige stempels.

Morgenavond, donderdag 12 februari, plaats ik weer een bestelling en daarbij kun je ook bestellen uit de weekly deals, ze zijn weer leuk:


Wil je meebestellen? Stuur me dan uiterlijk donderdagavond 12 februari voor 19.00 uur een mailtje op kaartentaart@gmail.com!

5 opmerkingen:

 1. Leuk dit vintage stijltje met kleurige bloemen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Marit prachtig! Wat ik mooi vind is de combi van vintage achtergrond en die prachtige bloemen. Je hebt een talent voor mooie kleurencombinaties. Je kaart is elegant en niet te zoet. Mooi!
  Liefs,
  Stella

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een prachtige kaart!! Geweldig!! Jammer dat ik elke keer vergeet op je blog te kijken voor de weeklydeals, ik ben elke keer te laat. Niet dat ik iets nodig heb hoor ;) maar ik zie soms wel erg leuke aanbiedingen er tussen staan ;) Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen